A-Denizz Önlisans KPSS ye hazırlanmak istiyorum ama nerden başlicam bilmiyorum 8 aylık bebeğim de var . Tekim kimsem yok destekçim benim gibi başlamak isteyen var mı
Mrvak A-Denizz ben youtubedan tatih coğrafya videolarını izleyerek başladım sayılır bi yandan bebemi sallıyorum bi yandan kulaklıkla video izliyorum 😂
happy_momandbaby A-Denizz bende kpss lisansa hazırlanmak istiyorum ama bebeğim 5 aylık geceleride uyumuyor nasıl olacak bilmiyorum
Meri-Mel A-Denizz Eğer konu eksiğiniz yoksa direk deneme soru çözümü ile gidin varsa çok hızlı bir şekilde her gün en az bir konu olacak şekilde program yapin örneğin tarih İslamiyet öncesi dönem gibi yarın farklı bir ders öbür gün yine aynı ders gibi olabilir çok ara vermemek için
Saafie A-Denizz YouTube’dan çok iyi konu anlatımı yapan hocalar var.. mesela Türkçe Aker hoca, coğrafya Mehmet eğit, tarih Mehmet Celal hoca bunların videolarını not alarak izleyin daha sonra test kitaplarınızı çözün
Motherbiri happy_momandbaby bazen çalışamıyorum abszen hırs yapıp çalışıyorum çok yorgun oluyorum ama eşim bebisle ilgileniyor ben de ders çalışıyorum 🥲
happy_momandbaby Motherbiri hem çalışıp hem bebek bakmak zorken sen birde kpss çalışıyorsun daha da zor olur verim alabiliyorsan ne âlâ