-merve32 Merhaba bayanlar 5 aylık bi bebeğim var burnu tıkalı hırıltı var ve kuru öksürük var uyuyamıyor yemek yiyemiyor ne yapabilirim acil yardım istiyorum lütfen
Yeniibianne -merve32 öksürük için eltim soğan ve karanfil önerdi soğanı ikiye bol üstüne 10 kadar karanfil batır başucuna köy bebegin
gozkarag -merve32 benim oğlumda 4,5 aylık. hırıltı vardı balgamdan dolayı internetten baby vac aspiratör aldım serum fizyolojik 2 damla damlatıp çekiyorum çocuk o kadar rahatladı ki 2 gündür düzenli yapıyorum ne öksürük kaldı ne balgam çok şükür
Yeniibianne -merve32 bide buz gördüm ben sosyal medya da memnun olan çok büyük salata kasesi buz koymustu bebegimn baş ucuna
Yeniibianne -merve32 evet çok iyi dedi ayagına ve göğsune zeytinyağ ve ezilmiş sarımsak karıştır azçık sür dedi oda iyi geliyor dedi
Yeniibianne Ama biz hava vermeye başladık bizim balgam olunca öksürük var balgamlı ve ciğere inmiş siz ne zaman gittiniz
-merve32 Yeniibianne dün gece gittim acile burnu tıkalı o hırıltı yapıyor burnunu açmayı deneyin öyle rahatlar bi tek dedi
Yeniibianne -merve32 eğer burnunu açmazsan ciğere iner bizimde öyle oldu serum fizyolojik alın hemen ve aspiratör ile çekin her iki burnuna da 2 damla felan damlat 5 dk bekle çek
Aliuras Burun temizliği çok önemli sık sık burnunu temizleyin eğer hava nemlendiricisi var ise lavanta yağı damlatın suyuna oda iyi gelir. Oda sıcaklığını da 21 derecenin üzerinde olmasın son olarak kafası biraz yukarıda olsun çık geçmişler olsun
aysecagri -merve32 oğlum 5 aylıkken bronşit oldu öksürük vardı doktora götürdüğümde ciğerlerini dinledi hırıltı yok bişeyi yok dedi ben geceleri öksürerek uyandığını söyledim kendine ondan sonra röntgenle baktı kanına baktı ve bronşit olduğunu söyledi