Momm76 Hep şu söz gelir aklıma ya da şu eylemi yapar düşecek gibi olduğumda kendime gelirim diyeceğiniz şeyler nelerdir 🌸 Burada belki birbirimize ilham ve motivasyon sağlarız anneler💖
Momm76 Momm76 Ben başlıyım az önce denk geldiğim yazı ile ; Ne olursa olsun, çizgini bozmadan hareket edip sakin kaldığın zaman Allah senin yapmak istediğin şeyi öyle güzel önüne seriyor ki, sen her şeyin sonunda kılını bile kıpırdatmadan tüm taşların yerine oturuşunu seyreden taraf oluyorsun. Zamanı var, Herkesin ve her şeyin zamanı var.
Oglum00 Momm76 bebeğimle ilgilenirken yorulduğumda ya da işte uykusuz kaldığımda vs. Hep diyorum ki gün gelecek son kez ayağında sallayacaksın son kez yedirmek için uğraşacaksın son kez evin dağılacak son kez… Bunları bilmeden son kez olacak. O yüzden sabır
Duyulurum Momm76 "Yarın farklıdır bugünden, adı değişir hiç olmazsa, kara bir suyu geçiyoruz şimdilerde basarak yosunlu taşlara. sen bugünden yarına birazcık umut sakla" Birkaç şiir geldi aklıma ama en çok bu
yamannm Momm76 şuan öyle bir noktadayım ki anlatamam tam beni anlattınız bana verilecek en önemli Nasihat olabilir şu aralar qma duramıyorum konuşamıyorum gidemiyorum cok çok kötü iğrenç bi yerdeyim