Bu ikinci hamileliğimdi diğer kızım 15aylık hep nasıl olacak nasıl olur diye düşünür dururdum. Hamileliğim arasında çok kısa zaman olması beni çok korkutuyordu. İlk hamileliğim yüksek tansiyon sebebiyle sezeryan olmustu.O yüzden çok tedirgindim.O gece yoğun kasık ağrısı ve gaz sıkışması yaşadım.2 saatte bir lavaboya gidiyordum.Birşeyler ters gidiyordu tahmin edebiliyordum ama erken diye gelmez diye düşündüm çünkü ilk kızımı 39+ 6da kucağıma almıştım bu daha 37 haftalıktı.saatler geçtikçe ağrılarım arttı hep o bölgede bir ağırlık hissettim bu gaz sıkışması diye eşimi bile uyandırmadım ama saatler geçtikçe daha da sıklaşmıştı ağrım artık dayanamıyordum .eşim ve kıskardeşimle çıktık gece 1olmustu saat hastaneye geldiğimde daha da sıklaştı ağrım hemen doğumhaneye aldılar beni çatı muanesi yaptıklarında 5cm açılmam vardı .ben devamlı kkınmaya başladım ebenin bana ıkınma çocuk gelecek diye bağırıyordu ama ben dayanamıyırdum acilen ameliyathaneye indim hersey öyle hazırlıksızdı ki doktorumu aradıklarında yetişemeyeceğini onların yapmasını istedi . Korkudan ne yapacağımı bilemiyordum.öyle zordu ki hiç böyle hayal etmemiştim.ameliyathanede herşey çok hızlıydı insanlar koşuşturuyordu beni ve bebeğimi kurtarmak için uğraşıyorlardı belimden iğne yapıldı hemen yatırdılar karnımı keserlerken o acıyı hissediyordum tam anlamıyla uyuşmamıştı vücudum dayanamıyırum diye bağırıyordum .2 kesiden sonrasını duymadım zaman o kadar yavas ilerliyordu ki doktorların birbirlerine bakışını gördüm dedim bebeğime birsey mi oldu diye birsey söylemediler ağlamaya başladım sonra doktor bana rahmimle mesanemin yapışık olduğunu söyledi bebeğin çıkmasını bekliyorlardı bana ilaç vereceklerdi bebeğimin sesini duydum o an rahatladım ama bana hiç göstermediler 3saat kaldım ameliyathanede artık yorgunluktan ne yapacağımı bilemiyordum o kadar halsizdim ki bi an bayılmışım kalmışım beni odaya aldıklarında ve bebeğimi gördüğümde rahatladım .Çok zor bir doğum oldu benim için ama çok şükür kızım şuan kucağım da ve sağlıklı.