Barandilan Bebeğim 4 buçuk aylık böyle birşey olamaz resmen uykuya direniyor gün içinde toplasanız sabah uykusu anca 2 saat uyumuştur çıldırıyo uykuya geçince geçince de 15 dakika sonra bi çığlıkla uyanıyo geri de uyumuyo sizde durumlar nasıl
GayeAlparslan Barandilan 4. Ay atağı 35 güne kadar uzayabiliyor benimde öyleydi 5. Ayını geçince rahatlarsınız
atsmms Barandilan bizde 4 ay 2 günlük olduk. Resmen gözleri kapalı uykusu var ama çırpınıyor uyumamak için. Uykularından da çığlık ve ağlama ile kalkıyor. Tekrar yatağına koyduğumda yine ağlıyor ne yapacağımı bilemedim. Atak mi ki
keremaliii Leylamoznur Allah aşkına söyleyin bizimki de mi atak? Bebeğim 40 günlük bütün gün uyumadı ağlıo bağırıo kucağa alınca susuo yatırınca 15 dk sonra bağırarak uyanıo ☹️
Barandilan keremaliii 40 günlük bebeğin 2 tane asıl sebebi vardır yani uyuyamamasının bence ya gazı var ya açtır ama büyük ihtimal gazdır
Melekinan Atak döneminiz hayırlı uğurlu olsun Allah’ım 4. Ayı hafızamdan silmek istiyorum desem yeridir şuan 6 aylığız hala uykuya direnme az az uyumalar düzelemedik daha gece 11 den önce uyumuyo şuan 1 saat oldu yatalı bakalım ne zaman kalkar 😅😅😅
Barandilan Melekinan inanın 11 de uyuttum bende zor gücele beslenmesi nasıldı peki eskiye göre sanki daha az emiyo gibi geliyo bana
Melekinan Barandilan birazcık değişiyor ama öyle aman aman değildi yani en azından bende ben zorlamıyodum açıkınca veriyordum ısrarcı olmadım o ne zaman talep etti ben o zaman emzirme mama falan verdim
keremaliii Leylamoznur ne bilim ya evde tek kalmaktan korkar mı insan bebeğiyle elim ayağıma dolaşıyor:))) ağlayınca kendimi elli ayaklı biri sanardım ama hiç değilmişim 🤭
Barandilan atsmms atak canım evet aynı benim bebeğimde öyle yani bi yeri mi ağrıyo filan şey düşünür oldum uykuda bi bebek için önemli sonuçta doktorumuza sordum 1 çay kaşığı carpol ver bir kereye mahsus dedi gece kesintisiz uyudu 1 kere kalktı sadece