Hasan_annesi Edacln35 bnmde içim rahat ilaçla ama durmyo ki tek gogus veryorm bır an once gecse cok sıkıntılı bo durummus
[silindi] Edacln35 gögüsümde çıkmıştı geçen sene doktora gitmedim kaşıntısı için travazol kullandım sadece biraz kaşıntıyı alıyor bana iyi gelmişti. 10 günde falan geçti tam olarak. Ama İzi hala duruyor ..@Hasan_annesi
Hasan_annesi [silindi] bnmde gogsumde tekı ıptal o yuzden trk gogus emyo ama ilaçta verdi doktor ne kadr zormş emzırmce insan ne yapacagını sasryor ons benmki de on gune gecer cıkalı bes gun oluyo ne zöan emzırdnz on gundrn smra tamamen gectı mi gogus temzlandi mi
Pamirkus Edacln35 canm benm de gectigim yaz oldu. Once boynum kasinmaya baslari sonra sirtim kabarciklar olustu bacaklarimda bi kac yerde oldu. Oglumu saglik ocagina asiya götürmstm ordaki doktor zona olabimir dedi ama emzrdgm icin ilac yazmafi sadece krem verdi. Kullndm ise yaramadi. Cildiyeye gttm ama zona degil iltihapli egzemaymis ne kadar sevinmistim :) 2 tane krem vermisti onlri kullandm 1 haftada gecti
Mirzafeyza2020 Edacln35 ben hamileyken olmuştım babamı kaybetmiştim üzüntüden benimde sırtımda olmuştu kemiklerim etlerime batıyordu zonkluyodu çok zor geçmiş olsınn🌸
Mavis89 Edacln35 geçmiş olsun, bende de çok sık olur yıllardır zeytinyağı sürebilirsiniz iyileşmesini hızlandırır asidi düşük bir türü olursa daha iyi olur bir de dar sıkı saran terleten kıyafet giymeyin, olabildiğince açıkta durup havalansın.
Muhammedd23 Edacln35 küçükken her tarafima yayılmıştı birnilac vermişti hemen geçirmişti sadece tüpü yeşil onu hatırlıyor um