betul27 Bebegim 4 ay 7 gunluk uyku egitimini nasil verebilirim ve sallamadan uyutmayi nasil basarabilirim? 8 de uyusun diye ugrasiyorum ama uyumasi 10 bazen 11 i buluyo
sevimailesi betul27 benim oğlumda 4 aylık saat 9 da uyuyor düzenli her gün saati gelince emmek istiyor emerken de uyuyoruz ☺️
Atlaasmommy betul27 uyuma ve uyanıklık sürelerini takip etmen lazım yani yatağa etken yada geç götürmemen lazım aynı şekilde gün içindeki uykuları da zamanında olmalı çok veya az uyumamalı uyku pencerelerini uygulamalardan takip edebilirsin ama 4 ay uyku gerilemesi muhabbeti var yani yeni başlayan bi durumsa muhtemelen atak dönemidir geçmesini beklemen daha iyi olur
1mucize betul27 8 de uyku sinyallerini alıyorsanız uyutun zorla uyutmaya çalışmayın 10 da uyumasıda ideal bence. Bunun gezmesi var kalması var uyku saatinde evde olabilecek misiniz. Yani ben böyle düşünüyorum kızım geceyi gündüzü ayırt ettmeye başladıktan sonra hep saat 21.30- 22.00 arası uyutuyorum gündüz son uyku saatide önemli. Biz 6 ay 10 günlüğüz günde. 2 bazen 3 uyku yapıyoruz son uyku saati 18.00 1 saat uyur 19.00 19.15 gibi uyanıyor saat 21.30 da uyku sinyallerini alıyorum. mızmızlanmasını göz kaşımasını huzursuzluğunu bi yarım saatte onunla koşup üstünü değiştiriyorum mamasını yediriyorum artık uykuya dalıyor. Şu an kollarımda yatağına bıracağım😇
Dml61 Benim oğlum şuan 5 aylık , 4 aylıkken çok güzel bir düzeni vardı 9da gece uykusuna geçerdi ama şuan felaket maalesef ataklardan veya dişten dolayı 11-12yi buluyor artık gece uykusu onu düzeltmeye çalışıyorum bende bakalım 🤷🏽♀️