Ailemden farklı bir şehirdeyim. 3 sene oldu buraya geleli. Yürüme engelli 9 yaşında bir kızım vaR. Oğlumda tam 18 aylık. O kadar zorluyorki özellikle 1 haftadır. Gündüz uykusu tamamen bitti. Gece 1:30 da uyuyor. Sonrasında yarım saatte bir kalkıyor. Tüm gün ağlıyor abartmıyorum tüm gün. Sesi kısıldı artık ağlamaktan. Koca bir hafta sonu geçti kızımın okul çantası açıp ödevlerine bakamadık. Eşim gece çalışıyor. Gündüzde uyuyor. O hiç yok anlayacağınız. Psikolojik olarak hiç iyi değilim. Sabırlı davranmak için o kadar zorluyorum ki kendimi, dişlerimi sıkmaktan artık diş etlerim ağrıyor. Bacağıma yapışıyor ağlayıp duruyor. Kıyamıyorum o ağladıkça ama bir yerden sonra katkanamıyorum. Meme bağımlılığıda diğer bir sorunumuz. Ne zaman geçiyor bu atak dönemi. Benim oğlum 8:30-9:00 deyince uyuyan çocuktu. Tamam sürekli emmeye kalkardı ama akşamı kızıma ayırırdım. Kızıma kıyamıyorum. Tüm gün kanepede oturuyor. Yemeğini yedirirken birde tuvalete götürürken iletişim kurabiliyorum. Öğretmenleri bile bu ara bendemn daha çok ilgileniyor yavrumla.