Mevrvecivan Merhaba benim ilk bebeğim ne yaparsam yapayım bebeğime su verdiğim an tükürüyor ama sadece mamayla besleniyor ek gıda birde nasıl baş edicem bu durumla bilmiyorum
emhmen_u Mevrvecivan benim kızım 9 aylık hala sevmiyor sürekli kabız oluyor umarım sizinki de böyle olmaz 😪
ahmetseliminannesi Mevrvecivan 5 bucuk aylığız malesef bizde sevmiyoruz Biberona bayılıyor tutuyor içiyor ama ağzının kenarından içtiği Su geri dökülüyor ek gidayada basladm artk cok içmesi lazm once kasikla verirdm içerdi ama suan yok bir türlü icmiyor
zumramomm Mevrvecivan benim kızimda 5.5aylik yaklaşık 1haftadir su veriyorum başlarda o da istemedi o zamanlar kaşıkla veriyordum geri çıkartıyordu.simdi biberonla veriyorum severek kana kana içiyor şükür 🙏
[silindi] Mevrvecivan Gece uyku arasında su verin az az bi kaç gün öyle içerse alışır. Başlarda benim oğlumda sevmiyordu. Şimdi biberonu elinden alsam çığlıkla kızıyor. Suyu içiyor baya ama başı çok terlediği için aynı şekilde atıyor🤷🏻♀️
emhmen_u Mevrvecivan kızım biberon almıyor önce çay kaşığıyla veriyordum şimdi bardakla vermeye çalışıyorum zorlayınca genzine kaçıyor korkuyorum bu seferde şaştım kaldım bu işe 🤔
Snykz 😁Aynı bnm kızım ağlaya ağlaya 3 çay kaşıgı su veremiyorum doktorumuz alışana kadar mamasına 5 cc kadar su ekleyebilirsin dedi, bir süre su sonra alışıcak su içmeye ama biraz zorluyor ilk başlarda
Mevrvecivan ahmetseliminannesi aynen şuan bende aynı durumdayım ne yapıcam bilemiyorum birde çok huysuz sürekli ilgi kucak gezmek istiyor lavaboya bile gidemiyorum tek başıma büyütüyorum çok zor erkek birde iyice piskolojim bozuldu