irem12 7 aylık oğlum ek gıda alıyor. Sabah kahvaltı öğlen muhallebi akşam çorba. Onun haricinde anne sütü alıyor ama artık emmiyor sağıp vermeye başlayacağım emmedigi zamanlarda. Günde ne kadar süt sağıp vermem lazım. Günde kaç ml süt içmesi lazım
gamzesameturkoz irem12 bilmiyorum canım ama sütün ne kadar çıkarsa vermelisin bence ama tabi daha iyi bilenler vardır
eez irem12 demekki ek gıdayı fazla veriyorsunuz ki emmiyor. Bu yüzden sağarak verme eziyetine girmeye neden ihtiyaç duyuyorsunuz ki? Zaten 9. Ayına kadar ek gıda ile aman aman bi karın doyurması beklenmiyor. Bu sebepten sağma olayına gireceksiniz bence yanlış yaparsınız sütünüz azalır meme reddi yaşama olasılığınız artar. Bu benim fikrim
irem12 eez 3. Aydan beri göğsümde durmak istemiyor o zaman da mı ek gıda veriyordum canım ne alakası var. Meme reddini ne yaptıysam aşamadım bir türlü
merve32_ irem12 meme reddi çok zor yaaa. Ben ayakta kosturmak yada plates tpunda ziplar gibi hareketler yaptım ne bilim sacma sapan sesler çıkardım. 🤣 çok inat etti mi zorlamadim sık sık teklif ettim bazen bi anina denk geliyodu lak diye yapisiyordiu. Daha çok sakinken
irem12 merve32_ ay her pozisyonu denedim. İlk 3 ay cok iyiydi sonra ne olduysa durmak istemiyor göğsüm de. Ve sütüm de akıp gidiyor bende üzülüyorum artık sağıp vermek istiyorum cok cok sağmak göğsümü parçalar yeni doğum yaptığım da öyle olmıştı o yüzden günde en az şu kadar ml süt içmesi gerek gibi birsey öğrenirsem en azından ona göre sağarımm dedim bende
merve32_ irem12 bence sagcaksan iki memeni de boşalt güzelce ver ona ne kadar çıkarsa kalani dolaba koyarsın. Biraz aç kalmasını denedin mi zor ama inan işe yarıyor. Azcık aç kalsa alır sanki bilmiyorim her bebek farklı