Htchc Dün bugündür yeşil kaka yapıyor önceden hardal sarısı turuncu gibiydi onunla beraber de yeşil kaka olurdu ama bugün hep yeşil kaka pütürlü gibiydi de son yaptığı kaka. Üşüme belirtisi olabilir mi acaba
belinay0316 Htchc akşam arkadaşım geldi oğlu 3 aylık benim kızım 4 aylık bebeğin kakası acayip bı şekilde yesildi benim kızım da hep sarı yapıyor sma kullanırken yesil sarı karisimi oluyordu bence mama markalarıyla alalkali
Minnonunanasi Htchc ay aynıs şeyi bende yaşıyoruz birazda ekşi bir kokusu var sadece anne sütü alıyor 4 aylık benimkide demir ilacına başladı acaba ondan mı diyodum
gly57 Htchc ya çok beslenmiştir ya da bir yeri ağrıyordur. veya siz yeşillik , yeşil mercimek gibi yediyseniz fazla emziriyorsanız o sebepten olmuştur.
Pembe17052023 Bende sma kullanıyorum hep yeşil kakası hipp kullanfım gecen hafta sarıydı yanı yesil olmasında bi problem yok biz 6 aylık olduk hep yeşildi
kamer21 Minnonunanasi bugün bizimde köyü yeşil kakası. Dün demir ilacına başladık bizde ondan sanırım
belinay0316 Minnonunanasi benim kzim da 4 aylık demir ilacı bizede verdi ilkkez bugün verdim bakalım kakası değişicek mi
belinay0316 kamer21 ayy evet sizin ondan olabilir bende bugün verdim ilkkez bestiron doktorumuz demişti yazarken kakasinda değişiklik falan olabilir korkma diye söyledi
Nurbost Htchc sadece yeşil kaka bi şey belirtisi olmayabilir. Benim oğlum da o aylarda bi süre yeşil kaka yapmıştı. Sadece emziriyodum doktor bi şey değil normal demişti
hunggr Htchc canım hastalıkta sümüklü yeşil kaka oluyor öksürük, tıkanıklık, ateş varsa hastaneye görün