mobesebesir eylulum255 öncelikle doktora götür iki aylık bebeğe en fazla yapilabilecek probiyotik vermek olur ama daha küçük rota asisi da yok tehlikeli olabilir gaita testine falan da bakar doktor Bi götürün su kaybı da olabilir
Dilannn1334 eylulum255 2.5 aylık bebeğim ishal sık kusma ateş vardı covid çıktı ishali devam ediyor huzursuz uyumuyor hiç
Egenin_pamugu Bende ishalden şüpheleniyorum yeşil sulu ve kokulu oluyo günde bir kez yapar bazen 1.5 günde ama doldurur bezi sizinde mi öyle yarın dr danışıcsm bakalım bende bununla ilgili post açmıştım
eylulum255 Egenin_pamugu benmde önceden günde 2 kere oluyodu şimdi 4-5 kere yeşil kokulu oluyor yarın doktora götüreceğim
eylulum255 Zinnetnur her beslenmeden sonra büyük tuvaletini yapıyor başta yeşildi şimdi sarıya döndü karnı gur gur yapıyor ve gün boyu uyumadı hiç arabamızda yok yarını beklemelimiyşm yoksa acile gitmeli miyiz sizce
Asmin112 eylulum255 hemen acile gidin benim oğlum şu an rota ve bizde. Başta geçer diye bekledik gider gitmez teşhis konuldu ve yatış yapıldı
Zinnetnur eylulum255 eylulum255 biraz geç dönebildim k bakmayın aynısı oldu sapsarı kakaya döndü çok sıvı kaybettik biz bekledik diye damar yolu zor açıldı . Sizde son durum nedir umarım iyidir bebeğiniz şuan
Yasse1208 Bizde ishal vardı günde 5-6 bez oluyordu adenovirüs cıktı 🤷🏻♀️🥹 daha çok küçük mutlaka gidin doktora , probiyotik verirler serum takarlar gerekirse