bernaesin 8 ay atağını yaşayan var mi anneler tükendik artık ne gece uyuyor ne mizmizligi huysuzlugu bitiyor herşeye kızıyor gece saat başı kalkiyoruz birde diş çıkarttık üstüne delirmek üzereyim ne kadar sürüyor bu atak ya da atakdan mı sizce 😭
DrkAyz bernaesin 4 gün sonra 8 aylık olucaz bende bitmiş vaziyetteyim gözlerimin içi acıyor uykusuzluktan ama oğlum sanki aylardır uyuyormuş gibi enerjik 😔
Gamzeliff bernaesin çok zorduu..Bir 4.ay birde 8.ay atağı uyku yok mama ek gıda reddi mizmizlik ne ararsaniz🥴
hayalperest2310 bernaesin biz 7.aya girince bir ay boyunca ağzımdan geldi de 8 . Aya girecz düzeldi 7.ay atağı var mıydı 😂😂😂yeni düzelmişken inşallah tekrarı olmaz gerçekten çok zor 😣
gokceokur bernaesin 8 ay 2 günlük dün gece bianda uyandı yatakda konuşuyor emziği çıkarıyor falan hiç umursamadım ses verip görünmedim biraz takıldı sonra uyudu.
bernaesin DrkAyz malesef bizde aynı durumdayız birde çalışıyorum gerçekten bittim artık iş bi taraftan uykusuzluk yorgunluk bir taraftan Allah hepimizin yardımcısı olsun
bernaesin Gamzeliff kesinlikle hiç bir şekilde memnun olmuyor herşeye sinirleniyor kızıyor sürekli kucak istiyo
bernaesin hayalperest2310 ay inanın bilmiyorum ben bu ataklara da pek inanmiyordum ama gerçek galiba çünkü hiç bir sorunu Yok çok şükür ama huysuzluk mizmizlik bitmiyor sadece gündüz uykusunda dinlenebiliyoruz onuda çok uyumuyor yarım saat 45 dk oh be diyoruz
bernaesin gokceokur benimkisi emzikte almıyor bende oralı olmuyorum her agladiginda ama kucaklayıncaya ya da emzirinceye kadar susmuyor malesef😔
hayalperest2310 bernaesin öyle de öbür şekilde burnumdan geldi bir aydı ne yaşadım anlamadım 7.ay atağı da yokmuş 😂😂
Ygzbebis bernaesin bir hafta uyku düzeni olmafı ateşlendi hastalıktan hastalığa kardı bide dişi patlamış onunda etkisi var tabi ama bi kaç gündür düzene girdi uykusu bide aşırı hareketlendi durmuyor hiç sürekli bişeyleri inceliyor ama hemen sıkılıp atıyor
bernaesin Ygzbebis evet evet bizim de dişe denk geldi onunda etkisi var patladi ama hala aynı huysuzluk mizmizlik devam ediyor dediginiz gibi çokta hareketli emeklemeye başladı her deliğe giriyor