Arkadaşlar merhaba.. 2.ayda yapılan aşılardan sonra ateş vs oluyor diyorlar, sizlerde neler oldu, tecrubelisinizi ve tavsiyelerinizi aktarabilir misiniz 😊
Yarın sabah yaptıracağız, bizi neler bekliyor merak ediyorum 🤗
Nilsmom bizde değişiklik olmadı normal atlattık
Nilsmom hemşire eve gidince bir çay kaşığı calpol ver dedi bende öyle yaptım bir sıkıntımız olmadı 🙏☺️
Nilsmom bizde ateş olmadı canım uyurken de mızırdanıyordu bi gün öyle yaptı düzeldi sonra çok şükür calpol verdim ben aşı yaptırınca hemen
Nilsmom Gündüz iyiydi akşam üzeri ateşi 37.5 oldu ama surupla hemen düştü ☺️
Nilsmom biz yaptırdık calpol şurup yazdı bugün içir dedi eve gidince 1 çay kaşığı birde sürekli kontrol et dedi ateşi var mı diye ince kıyafet giydirdim 3 gün banyo yapmicak zaten hafif ateşli geçti huzursuzluk filan yapmadı bizde tam tersi daha durgun geçti 😊🤗
Nilsmom bi benmi kotu gecirdim ya pranox fitil verdim eve gelir gelmez o gun zehir oldu bana hic susmadi cok kotu gecti Allahim
Fatmat ya ne güzel çok sevindim bunu duyduğuma 🤗 Inşallah biz de öyle atlatırız.
Acaba ateş olursa calpolu ne kadar vermemiz gerekiyor
Melihaptt yarım çay kaşığı verdim ben doktorumuz öyle demişti gecede geç saatte yatmadan verdim üstünüde ince giydirdim çoraplarını çıkardım midesinin üstünü örtmüştüm tek çok şükür rahat atlattık 😊
elifzeze Durulmn Tugce__ Teşekkür ederim 🤗
Benim doktorum gerekmedikçe calpol verme dedi bende vermedim ve çok şükür ateş huysuzluk olmadan atlattık darısı sana 😊
Ateş vs bir şey olmadı ama aşıdan sonra ne olur ne olmaz diye calpol aldık ateşini ölçtüm sıkıntısız atlattık 😊
Benimkinin ateşi çıktı 37.5 çok ince giydirdim eklem yerlerini ıslak mendille sildim hemen düştü ertesi günde doktor kontrolüm vardı kalın giydirme dedi hafif huysuzlukla atlattık bizde