Karpuzlufistiksarma Kızlar merhabalar 26 aylık oğlum var Kumral tenli alın kısmında olan tüyler hala gitmedi bariz belli kaş ortasıda var hadi o baba tarafıda öyle ama alnı çok belli ne zaman tam anlamı ile dökülür bunlar
amansallagitsin Karpuzlufistiksarma dokulmez diyorlr bnm kizimda tuylu bacak kol sirt yuz tuy mevcut cock doktoru hormon bakti nrml dedi daha cogalirsa endokrine gidicez doktrlr dokulmes dediler bize
eminemine00 Karpuzlufistiksarma dökülmüyor. 5 yaşında oğlum hala aynı duruyor 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ büyüdükçe seyrelir belki.
beyzacmvrc amansallagitsin dokulmuyor mu ya benim kızımın da alnında vaar kulaklarında da vardı onlar epey döküldü alni aynı duruyor
amansallagitsin beyzacmvrc yok dokulmuyor bizim sirtimzdakk dogumdan beri var dokulseydi simdiye kdr dokulurdu ki doktrd dedi dokulmez die ilerde epilasyon masrfnz olck dedi
amansallagitsin beyzacmvrc malesef bu durum can sksada elden brsy gelmyr malsef. Umarim doktr haksiz cikar da dokulur.
beyzacmvrc amansallagitsin bence dökülme ihtimali yüksek ya benim kuzenim doğduğunda kulakları kıldan gözükmüyordudu simsiyah ti şimdi sapsarı bi çocuk eser kalmadı Eşimin kardeşi de öyleymiş şu an birşey yok
Katarss eminemine00 5 yaşına kadar seyrelmediyse zor gibi benim oğlan 17 aylık alın kıllları hiç dökülmed şimdi de favori kısmındaki tüyler arttı malesef kötü duruyor