Eylulunannesi55 Kızım 1 yaş 3 aylık olacak emiyor bir hafta sonra ve yılbasinda içmek istiyorum şöyle emzir şu saatten sonra emzir bu içkiyi içsen daha iyi diyebileceğiniz tavsiyeler var mı anneler
UcuBulunamayanBant Eylulunannesi55 gece uykusuna yatmadan once emzirin yatirin ondan sonra icin zaten artik muhtemelen gece uykusunda sik uyanmayacaktir hatta belki hic uyanmiyodur ben o sekilde yapmistim. Hic uyanmiyordu benim oglum sabah emzirmeden oncede ilk sutumu sagmis ondan sonra emzirmistim
[silindi] Eylulunannesi55 Yani sağma ihtimaliniz varsa sağım yapın ağır alkolde emzirme süreniz biraz uzun olacak
Deletedmom_79 Eylulunannesi55 Peja içebilirsin. Alkolsüz bira. Sarhoş olmaz ve de rahatça emzirebilirsin.
Eylulunannesi55 UcuBulunamayanBant gece 1-2 kez uyanıyor açlıktan değil orda arada emziriyorum arada kucağımda pispis yapınca uyuyor sağma olayını bilmiyordum tesekkurler
[silindi] Eylulunannesi55 1 bardak bira ve şarapta en az 2 3 saat emzirilmemesi gerekiyor. Ben sağım yapmıştım. Birde meme mama gidiyorduk. Sorun yaşamadım.
gmzshn Önceden sütlerini buzluğa koy bence canım veya mama ver sanırım bebek o gün annende veya babaannede kalacak mamayı daha iyi ayarlayabilenler hazır su ile verirler