kbra0 Kızlar oğlum cuma günü sünnet oldu kremi sürerken çok ağlıyo fitili de yaptırmıyo kremi sürerken ağlaması normal mi bu kadar
buseabike kbra0 lokal anestezi mi oldu. Bize fucicort diye krem vermişti sünnetten sonra klinikten çıkarken kendileri sürmüştü sabah akşam da ben sürmeye devam ettim sadece ilk çişinde ağladı sonradan hiç ağlamadı. Calpol verdiniz mi ilk gün 6 saat arayla vermemi söylemişlerdi bana ağrısı olabilir
barlas53 kbra0 benimkide sünnet oldugunda furacin diye bi antibiyotik kremi vardı 1 hafta kullandım onu birde sarı kantron yagını kullandım ve bana parıol vermişti şurup bunu 2 gin içir sadece demişti
kbra0 buseabike furacin diye bir krem verdi sizinkinden farklı sanırım şurup da vermedi çok ağlıyor sürerken
buseabike kbra0 siz bence calpol verin bir kere zaten bebek ağrı kesici bir zararı olmaz yazık rahat uyusun yavrunuz
AyBuBen kbra0 siz kendiniz calpolü alın kullanın mutlaka minik kuşun canı yanıyor tabiki durduk yere ağlar mı hiç şu ağrı kesici yazmayıp kullandırmayan doktorları da hiç aklım almıyor kendi tırnağın kanası nası canın yanar el kadar bebek ağlasın dursun mu
AyBuBen kbra0 tamam krem yakan bi krem değil bebeğin hassasiyeti var doğal olarak elinizle çok kurcalayarak sürmeyin canı yanıyor demek ki, biz de 5 gün önce olduk aynı kremi hiç elimle sürmedim üsten pipiyi sarack şekilde sıktım hep o eriyip akıyo zaten
buseabike kbra0 bizimki de üç aylık 10 gün oluyor olalı. Bize hakiki zeytin yağ ve kantaron yağı sürün her bez değiştirmede dedi doktor ve çok çabuk iyi oldu acı da olmadı
Gmzcbt21 kbra0 bize krem vermedi antiseptik su verdi bez değişimlerinde 2 fıs sıktım 4 gün. Sonrasında kantoron yağı vermişti onu koyuyorum sorun olmuyor
asrinhatasi kbra0 benim de oğlum 16aylık biz de bu cuma sünnet olduk polimisin krem ve calpol verdiler. Her alt değişiminde çok ağlıyor sanırım sızlama oluyor. Normal bence.
Sedoss02 kbra0 bnm oğlum da sürekli aşırı ağladı ama mecburen sürdüm günde bir kez de zeytinyağı sürdüm sizde varsa kantaron yağı da olur ikisi de yarayı erken iyileştirir kremi ilk günler asla istemedi zorla sürdüm ben
kbra0 AyBuBen evet yazmadı sadece fitil verdi onu da yaparken yine canı acıyor 😣 önerilerin için teşekkür ederim dikkate alacağım
AyBuBen kbra0 fitil kimisini çok çok rahatlatıyor ama her bebek bir değil işte 3. Günden itibaren derin nefes alacaksın annesi şifalar olsun 🩵
kbra0 AyBuBen evet gerçekten bugün rahat biraz daha kremi de dediğiniz gibi sürdüm faydası oldu teşekkürler ☺️