Damla_eflin Forumunsultaniasude Bende O Uyuyunca Kayu Ve Rafadan Tayfa İzliyorum Hele Eşim Bayılıyor Resmen Çocuk Gibiyiz Valla🤣🤣
Forumunsultaniasude Damla_eflin Şirinler ve Tom jery yemek yerken izliyorum 🤣Allah’tan Bluetooth kulaklık var gizlice izliyorum 😁 Arada da olsa hak ettiğimizi düşünüyorum 😃
Candy_88 Damla_eflin kayu’yu ben de iyi sanırdım ama davranışları çok manüpülatifmiş, çocuklara kötü örnek, ayrıca bir bölümünde 2 kadın veya erkek evleniyormuş..
Damla_eflin Forumunsultaniasude Tom Ve Jerry Bende Oğlum Yatinca İzliyorum Hatta Cartonnetworkta Çıkıyor 🤣 Hakkımız Vallahi Ya
Hotic hnnl ben linçlemem de oğlum 10 aylık ama izletmiyorum üstelik abisi var o izlemek istiyor. Ben küçüğü alıp başka odaya geçiyorum abisinin süresi bitene kadar. 😊
SevimliHayaletCasper Forumunsultaniasude bizim çocuk olmadan önce eşimle oggy ve hamam böcekleri izliyorduk 😁😁 çok güzeldi ya komikti 😅
Forumunsultaniasude SevimliHayaletCasper Peki Nick? 😃 Televizyon izlemek bir kültürdür ben televizyon severim sen izlersin izlemezsin beni ilgilendirmez ben televizyon kadınıyım izlerim 😁
SevimliHayaletCasper Forumunsultaniasude ben televizyon izlemiyorum demedim ki 😄 yazdığın ne alaka anlamadım 😄😄
hnnl Sontvbukucu ya kuzum çoğu insan 10 dakika da olsa açıyor dogru ya doğru ben bak kitap okurum pynarım tek olmama rağmen çok nadir de olsa benimkilerde bakar öyle saatteşrce abanmak degil de alışkın olmadıklarından da açsam bile durmuyorlar benimkiler çok yaramaz ev karışıyorlar ona fırsat gelmiyor
Bibebek_ Cly01 niloya, Ege ile gaga, kaplan daniel, english singing izletebilirsiniz bunların içeriği temiz. Bide zeynoş ile adiş vardı sanırım. Cocomelon, caillou bunlar da masum olmayanlar. Bide şirinler ile tom ve jerry de temiz içerik değil
Sontvbukucu hnnl canim senin 3 cocugun var 2 si buyuk zaten büyükler izler gunde 10 dk 20 dk o sorun değil. De herkes izletiyor demene şaşırdım. Hayallerim yıkıldı jfjdjdjdjs senden bunu beklemezdim. Aşkımızı sorgulamamiz lazım hfdjjsjsjw😂😂😂😂😂
Forumunsultaniasude SevimliHayaletCasper Ben çorap kadınıyım akımı vardı ya onu değiştirdim tv yaptım şarkı o şarkı 😁
Bibebek_ SevimliHayaletCasper çok parlak renkler, aşırı hareketli nesneler olduğu için çocuklar izlerken transa geçiyor tepki vermiyor hipnotize oluyorlar televizyona onun için masum değil yani
Sontvbukucu SevimliHayaletCasper cok hizli akis içerdiği için ben de geçen gördüm bir psikolog onermedigini söyledi.
Sontvbukucu Forumunsultaniasude hdhhsh yani artik 2 yasinda izletedebilirim ama Poyraz in tv izlemesi icin zincire vurup başına zorla oturtmam lazım artık istesem de izlemez 😂😂😂
SevimliHayaletCasper Bibebek_ hm anladım dedim acaba içeriğinde mi birşeyler var. Evet doğru biraz hareketli rahatsız edici olabilir
Irmakmelegim Bibebek_ valla o zmana benim kızda sıkıntı cocomolen İngilizce versiyonu çok sever ama asla hipnoz deildir tam tersi hemen iletir anne değiştir der hic hipnozluk halini görmedim hiç bir çizgi filmde hipnoz versiyonu kızımda yasamadim 2 ay sonra 2.5 yasindayiz öyle diyim hatta okulunda li İngilizce öğretmeni birkaç özel İngilizce çizgi fil m onerdi onları izlerken aynı skdle hipnoz hiç olmaz 5 dk izler hemen tak değiştirir ekranı yada kalkar odasına gider
hnnl Sontvbukucu 🤣🤣🤣🤣🤣aman ne bilim işte genelde izleten çok yani anlaştın işte kendimi ifade edemiyorum 😃
Forumunsultaniasude Sontvbukucu Dahi bir çocuk o lütfen televizyon ve Poyraz beyi aynı cümle içerisinde kullanmayalım 🥰🙏☺