AdaMerveMrv Kizlar merhaba bugun bebegimin atesi kulaktan yaptigim olcumlerde 38.5a kadar cikti ates disinda halsizlik huzursuzluk vs hic oyle bir belirti yoktu sadece alni sicakti onun disinda gayet iyiydi. Hastaneye gittik kan idrar tahlili yapildi hicbisey cikmadi calpol ile atesi dusurduk. Simdi baktim tekrar 38.8 olmus ya bu neden oluyor kafayi yicem lutfen bir yol gosterin ya
gencmom_ AdaMerveMrv diş enfeksiyon bir çok nedeni olabilir ılık bi duş aldırın 40 a çıkmadığı müddetçe evde vakit geçirin takip altına alın Çok kalın giydirip üstünüde çok örtmeyin geçmiş olsun
bananeabiya AdaMerveMrv ya canım su an benim oğlanın da ateşi var gibi demin emzirdim kafası vücudu sıcak geldi ateş ölçeri arıyorum evde. Şimdi de tekrar uyudu uykudayken ölçülür mü ne yapmam gerekiyor? Bir de kulağından mı ölçeyim koltuk altından mı? İlk defa başıma geliyor ne yapacağımı şaşırdım
Fatma0651 AdaMerveMrv kan ve idrarda enfeksiyon olmadığına göre diş ateşidir kaç gündür ateşi var bizimde 10 gündür ateşimiz vardı gelip gidiyorduk hastaneye en. Sonunda kan idrar yaptılar enfeksiyon çıktı şuan hastanede yatıyoruz kan idrarda birşey çıkmadıysa idrar miktarında azalma yada kötü koku koyu renk idrar yoksa korkma
Eailesi4 AdaMerveMrv muhtemelen diştir internette ki gibi olmuyor her çocuk farklı biz azı dişlerde 39.5 gördük ve 5 gün dirençli ateş devam etti bütün testleri temiz çıktı diş çıkardı kaç aylık calpol dolven dönüşümlü veriyordum yükselirse duş aldırıyordm hemşire ayaklarına limon sürmeni söylemişti düşünüyormuş etkisi olmuştu
AdaMerveMrv Mrv-nil internette dis atesi en fazla 37.8e cikar falan diyor sizinki gibiyse eger disse cok mutlu olacagim gercekten ya altta yatan baska bir sey varsa diye dusunmekten kafayi yedim
Mrv-nil AdaMerveMrv yalan bizzat deneyimledim her bebek farklı zaten Ateşi 39u bulunca kan idrar kaka aklınıza ne geliyorsa hepsine bakıldı tertemiz 2. Gün sonra diş çıktı Diğer dişleri de ateş yaptı hep 38 üstüydü onlar Üst dişinde 39u gördük biz
AdaMerveMrv bananeabiya ben uykudayken kulaktan olcuyorum koltuksltindan olcmeye calisinca uyaniyor ama koltukalti ve kulak farkli sonuclar veriyor hangisine guvenebiliriz bilemedim
bananeabiya Fatma0651 canım bu ucu metal olan elektronik olanlardan bendeki onla ölçsem olur değil mi? Tabanca gibi olan ateş ölçer de var ama onlar çok doğru sonuç vermiyor diye okumuştum.
Fatma0651 bananeabiya diğerinden yokssa koltuk altından ölç ben elinizdeki olanlardan kulak arkası ölçüleri yapılmıyor diye biliyorum
AdaMerveMrv Eailesi4 limonu deneyecegim suan 6 bucuk aylik dislerine baktım oyle pek kabarma yok ama annem de disi cikacak diyor sizde baska nasil belirtiler olmustu
bananeabiya Fatma0651 tamam canım teşekkür ederim bulursam ölçücem şimdi evi arıyorum lazım ya bulamadım bi türlü 🤦🏼♀️
bananeabiya AdaMerveMrv benimki de koltukaltından ölçerken kıyameti koparıyor. 38i geçmişti ateşi calpol verdim çok şükür düştü biraz daha ama devam ederse dolven vericem çaprazlama yapacağım
Eailesi4 AdaMerveMrv ilk 8 ve 8.5 aylıkken çıkardılar ama huzursuzluğu 2 ay falan sürmüştü salya uyumak istememek ağlama gibi şeyler oldu ama en çok biz azılarda zorlandk
Mrv-nil Ha ama bi de şöyle bişey oldu bizde ateşi çok fazlaydı ama sadece koltuk altı ve kafası Bacakları boynu falan sıcak değildi diğerleri kadar
AdaMerveMrv Mrv-nil aa bizde de oyle kafasi ensesi sicak hatta koltukaltindan da daha sicakti. Diger bolgeler normal sicakliktaydi biz de sasirdik demek ki dismis
enchantress AdaMerveMrv kusma ishal vs var mı acaba benim kızımın sadece 37.7ydi rota virüs çıktı hastanede yattık 3 gün gaita testi de verdiniz mi
Melekozdmrr AdaMerveMrv daha bir hafta önce aynısını yaşadık üç gün boyunca yüksek ateşle hastaneye gittik iki kez kan tahlili yaptırdık hiç bir şey çıkmadı . Doktorum birazcık bogazinda kızarıklık var demişti ama bana çok saçma gelmişti sürekli ateşinin bu sebepten yukseliyor olması. Pedifen , fitil vs verdi . Hatta bir gece kendimizi acil de bulduk . Serum yedi en sonunda çocuğum sonra toparladı çok şükür . Sakin olun ılık duşa sokun bol bol ilaçlarını verin muhtemel bir şeyler var bebeklerimizi buluyor . Geçmiş olsun .
AdaMerveMrv Melekozdmrr bizde de kanda idrarda bir sey cikmadi Parol serum taktilar o iyi geldi ama hala biraz huzursuzlugu var uykulari da cok bolunuyor.. anlamadik