Melike_ikra Kızlar 7 günlük kızım var. sütüm var çok şükür kızımda emiyor ama öyle aman aman fazla değil. Bende doymadığını hissettiğim zaman mama veriyorum. Sizde mama kullanıyormusunuzzz eğer kullanıyorsanız mama ölçüleriniz nedir ? Sanırım ben az yapıyorum
omdoga Melike_ikra bende yeni anneyim sütüm çok az geliyor hıpp1 aldık kullanıyoruz üzerinde yazan ölçüye göre mama+meme şeklinde ilerliyoruz
Unicorn67 Melike_ikra ilk dogdugunda doktor 30 cc demişti o şekilde vermiştim siz kaç CC veriyorsunuz ? Evolvia mama kullanmıştık gaz yaptı daha sonra Bebelac Golda geçtik hala devam ediyoruz
handemiyy Melike_ikra süt varsa niye mama verilir hiç anlamıyorum ya meme reddi yapacak bikaç ay sonra
Yedaarven Melike_ikra Sütünüzün bebeğin ihtiyacına göre artması için sürekli emmesi gerekiyor zaten🥰 Bence her istediğinde emzirin her bezi çişli alıyorsanız doyuyordur. Mama verince uzun süre tok kalıyor emme süresi uzuyor ve o zaman süt azalıyor yetmeyecek duruma geliyor malesef.🤷🏻♀️
Melike_ikra Unicorn67 hastanede de bana 30 cc vermişlerdi ama sanki bana doymuyor gibi geliyor. Hem anne sütü hem mama yiyor. Ama sürekli yalanıp duruyor aç gibi geliyor. Hastanenin verdiği mamayı kullanıyorum Holle organic kullanıyorum
Unicorn67 Melike_ikra onun aranması yalanmasi normal aslında çok fazla bağırıp aglamiyorsa doyuyordur yenidoğan döneminde pek doyduklarini anlamıyor bebekler benim bebeğimde hep aranirdi ama kilo alımı normale donmustu yani doyuyordu çişini kakasini düzenli yapıyorsa doyuyordur
Melike_ikra Yedaarven evet haklısınız. Mama yerine daha çok sık sık emziriyim o zaman. Sürekli altını pisletiyor. Çişi kakası iyi. Demekki doyuyor ☺️
Melike_ikra handemiyy evet aslında ama işte annelik iç güdüsü aç kalır diye ekstra günde iki kere mama veriyorum. Haklısınız sanırım süt varken mamaya ihtiyaç yok. Bence mamayı kesmeliyim
handemiyy Melike_ikra yani en kötü ihtimalle kaşık biberonla çok nadir verin cidden meme reddi çok çok zor
Yedaarven Melike_ikra Bencede öyle yapın😊 Benim kızın alerjisi var kilo alamıyor çok güzel emiyo çişi kakası da çok iyi ama mecbur mama veriyorum aklım çıkıyo emmeyi bırakıcak diye 😀 Büyük kızım 3 yaşına kadar emdi nerdeyse bu da öyle olur inşallah😀