Aygndnc Merhaba anneler kızım henüz 4 ay 5 günlük ama erken diş çıkarıyor ve artık çok sancı çekiyor 3+ay da kullanılabilir silikon diş fırçası aldık ucunda muz dan diş kasiyici var ama yeterli gelmiyor. Deneyimli annelerden zararsız bir diş jeli tavsiyesi bekliyorum karaciğer ve safra rahatsızlığı var emin olmadan almak istemiyorum. İlgilenenlere şimdiden teşekkürler 👼❤️🌹
NaimeYilmaz Aygndnc bu jeller için 6-8 aylık kullanımı uygun diye biliyorum rahatsızlıgınız da varsa bence doktordan istemeniz daha uygun olabılır
Feri Aygndnc canım eğer elinde bişeyler tutabiliyorsa yeşil soğan ver eline beyaz tarafını ağzında ısırdığı rahatlatır denenmiş bişey gerçekten çok iyi geliyor sadece biraz kokuyor o kadar zararı da yok
KuzeyinAnnesii Aygndnc caljel kullanıyorum 5. Aya giricez amcam eczacı o vermişdi calpolun jeli zaten memnunum
GlayFidanDzgn @Aygndnc diş jeli kullanmak istemediğim için hemşire kuzenim yeşil soğanın yaprağını ikiye ayır içinde ki jeli sür aynı etkiye sahip doğal jel ben iki çocuğumda da kullandım deri. Ve bende öyle yapıyorum 🙂
Aygndnc Hepinize teşekkür ederim tek tek yazamıyorum şuanda doktor kontrolü 30 Kasım da tıp fakültesi takipli kızım o yüzden doktorla her daim konuşamıyorum ama dediğiniz gibi sağlık ocağı doktoru ilgilenirse onun yorumunu alırım yarın çok teşekkür ederim yeşil soğan aklıma gelmişti ama henüz ek gıda almadığı için emin olamamıştım❤️