_Pnr_Kmrc_ Kızlar ilk bebeğim koltuk altından ateş ölçerle ölçtüm 37.7 çıktı ateşi var mı anlayamadım bugun sadece uyumadı anlayamadım gün boyu ateşi olduğunu calpol ne kadar vermeliyim yada evde yapabiliceğin bişeyler varmı acil yardımlarınızı bekliyorum çok çaresizim
gedk12 _Pnr_Kmrc_ calpol içinde yarım ölçü verebiliyormuşuz. Ben yarım ölçünden biraz daha az veriyorum. 4-5 saatte bir verebilirsin demişti. Ama yine de internetten araştırın. Calpolın kaşığında yarım ölçek göstergesi var zaten.
_Pnr_Kmrc_ gedk12 teşekkürler çok panik ve telaş içindeyim bebeğim ilk defa ateşlendi ve erken doğum olmuştu küvezde kaldı 12 gün herşeydennkorkar oldum
_Pnr_Kmrc_ gedk12 calpol dışında ayağının altına limon suyu falan yazıyor nette calpol verdim acaba limon suyuda mı sürsem eklem yerlerine
gedk12 _Pnr_Kmrc_ çok geçmiş olsun. Aşılardan sonra söylüyor doktorumuz. Üstünü inceltin falan demişti. Ama siz geçmezse bi götürün benim oğlumda şu an 3.5 aylık. 3 günlükken ateşlendi çok zor bir durum. Umarım hemen düşer bebişin ateşi.
gedk12 _Pnr_Kmrc_ bir de emzirmenin ateşi düşürdüğünü söylemişti. O yüzden bol bol emzirin eğer emiyorsa.
mirac_ervaa _Pnr_Kmrc_ bence yapmayın limon zeytinyağ falan daha küçük siz bilirsinizde ilaç verin etkisi geçince yükseliyorsa beklemenin bir anlamını yok
ayse9191 2 3 tane Sarımsak doğrayıp zeytin yağın içine koyup 2 3 saat bekledikten sonra,zeytin yağından ayak tabanlarına sürdüğünüzdede çok iyi geliyor.
_Pnr_Kmrc_ gedk12 teşekkürler aşılarında hiç ateş olmadı bir saat bekliyim düşmezse gidicem hastaneye
ayse9191 Birde emziriyprsanız,1 tane sarımsak yarım limon 1 tatlı kaşığı bal karıştırıp için üstüne hemen emzirin,4 5 gün yapın,burnunda çok faydası var
Unicorn67 _Pnr_Kmrc_ 37 normal ateş diye biliyorum bence takip edin bazen yukselebiliyor bazen ev ısısından da fazla çıkıyor