eymenin_annesi34 Şimdi ben sütçüden süt alıp yoğurt mayaladım ama günlük pastörize süt mü daha sağlıklı ondan mı mayalamalıyım ve hangi marka, bir de ilk mayakaeken maya olarak hangi yoğurdu kullanıcam 🤔
Feyzosumunannesi eymenin_annesi34 ilk yoğurdumuzu SEk marka günlük pastörize edilmiş sütten ve mayasını sade activia dan yapmıştık 1 yaşına kadar bu şekilde yaptım.
melovebabym eymenin_annesi34 oğlum 1 yaşında pastörize sütten yapıyorum yoğurdunu. Mayalarken de kalan yoğurdundan mayalıyorum.
durukusunannesi_ eymenin_annesi34 açık sütü önermiyor Dr lar onun steril olması için çok uzun saatler kaynaması gerekiyor pastörize süt yüksek ısıdan geçtiği için daha güvenli. Ben içim pastörize süt alıyorum ilk mayam da Migros’ta toz yoğurt mayası var probiyotikli onu almıştım sonra yaptıklarımdan devam ettim
eymenin_annesi34 Feyzosumunannesi activia bebeklerde kullanılır mı acaba probiyotikli olduğu için ağır olur diyenleride duymuştum da
eymenin_annesi34 Feyzosumunannesi bende öyle yapayım o zaman bilemedim ilkini açık sütten yaptım ama bir şey olmaz değil mi 😒 yarın hemen alıp yapayım
eymenin_annesi34 durukusunannesi_ o zaman bende artık pastörize sütten yapayım ya bilemedim ilkini öyle yaptım yedi ama bir şey olmaz değil mi 😒
eymenin_annesi34 Feyzosumunannesi en sağlıklısı öyleyse bende yarından itibaren hemen öyle yapayım yine de