cansuturgut Zeynep12zmr ben muhallebi veriyorum yok tutuyor ve gece 25373627 kez kalkan kızım maşallah hiç kalkmıyor sabaha kadar
Deletedmom_110 Zeynep12zmr ben armut elma pişirip bebek irmiğiyle bilendir yapıp yediriyorum mini kavanozda
iki_prens_annesi_ Zeynep12zmr yani ben yatmadan önce mama verip öyle uyutuyorum ondan önceki öğünde de genelde bizimle akşam yemeği yemiş oluyor ona uygun çorba köfte yoğurt tavuk patates vs ne varsa o gün sofrada ben özel bişey yapmıyorum muhallebi yese yapardım ama muzlu bebe bisküvili pekmezli irmiği de pişirip ekleyip yedirirdim ek gıdaya başladığı zamanlar artık istemiyor
oyku61 bence bebeğin günü gününe uymaz tok tutan diye bir şeye inanmiyorum kızıma her gün aynı dozda muhallebi veriyorum .bir gece sabaha kadar uyuuor bir gece 50 kere kalkıyorr.yaniii siz ne yaparsanız yapın uyanan bebek uyanırr gerisi boş…
Zeynep12zmr oyku61 uyuyup uyanmasi için değil aslında değişik şeyler vermek istiyorum çünkü oda sıkıldı aynı şeyi yemekten farklı olursa daha iyi olur diye düşündüm canim