birdeanne Çocuğu kan sulandırıcı ilaç yutan var mı aranızda kızım yoğun bakımda şuan ben bı sormak istedim nasıl gelişiyor diye
durukusunannesi_ birdeanne bilgim yok üstte kalsın ne kadarlık bebeğiniz kaç mg yuttu ki yoğun bakıma aldılar çokk geçmiş olsun 🙏
birdeanne durukusunannesi_ teşekkür ederim iki tane yuttu yüksek ihtimal babaannesinin ilacı çok zor gerçekten midesi yıkandı şimdi yoğun bakımda tutuluyor
Minel-_-3404 Gecmis olsun.nasil farkettiniz acaba neler oldu. İçinizi ferah tutun ablamin ogluda ilac yutmuştu cok şükür ciddi birsey olmadi.
birdeanne bucocukac_ 3 yaşında şuan için iyi gerekli müdahale yapıldı sıkıntı yok uyutulmuyor plazma kan verildi düzeldi şükür sadece müşahede altında tutuluyor tehlike atlatıldı. Herkesin yavrusu iyileşsin ins. Çok zor 😢
bucocukac_ birdeanne çok şükür Allah tekrarından beterinden korusun kimseyi evladıyla sınamasın Allah
Sat_123 birdeanne benim oğlumda ilaç içmişti hemen farkettim hastaneye götürdük midesi yıkandı siyah aktif kömür verildi ve serum verildi 1 gün kaldık kan alındı bişey çıkmayınca taburcu olduk inşallah sizdede bisey çıkmaz geçmiş olsun 🫶
EypMom Ay çok geçmiş olsun kan sulandırıcıyı bilmiyorum ama kız kardeşim bebekken dolorex in dışındaki renkli şeyi yemişti doktor 1 tane yediyse bişey olmaz demişti allahın izniyle bişey olmaz tedbir amaçlı almışlardır yoğun bakıma korkmayın 💕💕💕