Eskiz25 Emziren anneler bu ginger shotu yapabilir mi bilgisi olan var mı? İçerisinde limon portakal taze zencefil toz zerdeçal var
Leylamoznur Eskiz25 içersinde bebeğe iyi gelmeyebilir portakal limon asitli ya canım bebekde pişik olabilşr anne sütüyle geçiyor bilşyosun
PeekaBoo_ Eskiz25 zaten çok az içiliyor bebeğin bağırsaklarına da iyi gelir ama dikkat edin pişik olursa bırakın
Suna51 Eskiz25 ben içmiştim bir sorun olmadi bebeğim 1 yaşında ben bi kaşık da bal eklemistim tadi cok kötü 😅 birde zerdeçal çok faydalı ben normalde de kullanabildigim tüm yemeklere katmaya çalışırım
Eskiz25 PeekaBoo_ pişik dışında herhangi bi sorun olmaz değil mi zencefil ya da zerdeçal kullanmakta bi sakınca yok yani
PeekaBoo_ Eskiz25 yok canım sorun olmaz, zaten ictigin zaman bebekte bir etki olursa aynı gün içinde fark edersin bırakırsın icmezsin ama sanmıyorum bir şey olacağını
Eskiz25 Merveeofs hem bağışıklık sistemini güçlendirmek için organları temizliyormuş bi doktordan dinlemiştim ben şu an aşırı viral oldu zaten herkes yapıyor iç organları temizlediği için cildi de temizliyor aynı zamanda
Eskiz25 Cennet70 fotoğrafını yükleyim tarifin bi çok farklı tarif var dinlediğim doktor en iyisi bu tarif diyordu
Eskiz25 Suna51 bende denemek istiyorum ya bağışıklığım çok kötü hemen hastalanıyorum bide cilt içinde faydası çokmuş ya
ipekk05 Eskiz25 canım selam benimde doğumdan sonra bünyem aşırı düştü mesela şimdi duş alıp balkonda çamaşır assam hemen akşamına burun akıntısı hapşuruk başlıyo sende böylemisin daha on gün önce iyileştim dün yine kırgınlık hapşırık hali☹️