AliEmirmom kızlarr bakarmısınız çocuğuma yumurta sarısı verdim yüzü böyle oldu alerji mi acaba ne yapmalıyım
Oburiks AliEmirmom Alerji olabilir , imkan varsa hastaneye gidin her ihtimale karşı alerji iğnesi yapılır
Yagmurcmn AliEmirmom diş dönemindede ağız kenarlarında döküntü oluyor ileri boyuta gelirse yayılırsa vücuduna ozaman müdahele yapın bence benim kızımında gece böyle olup sabahına grçiyor
Ogrenecekcokseyvar AliEmirmom bir kaç gün önce aynı postu açtım görselli olarak ama bir yanıt bulamadım pazartesi doktora götüreceğim
543368 AliEmirmom bebeğiniz kaç aylık bende bugün yumurta sarısı verdim benim bebeğim de de oldu geçti hemen ve kustu bebeğim rafadan mi yaptınız tam mi kaynatıp verdiniz
Oburiks Oburiks Hayır ,bizde de böyle yaralar çıktı ama el ayak ağız hastalığıymiş İlk başta alerji olabilir diye iğne yaptılar gecmeyince zaten el ayak ağız hastalığı dendi Tabi biz acilden giriş yapmıştık o zaman
AliEmirmom Yagmurcmn diş çıkarma döneminde zaten bu aralar çok salyası akıyor bende ondan dedim ama bi anda olunca alerjide olur diye korktum
Oburiks AliEmirmom Dediğim gibi isterseniz acil e götürün alerji iğnesi yaparlar her ihtimale karşı, başka bir zaman yumurta verdiğinizde tekrar aynı tepkiyi verirse o zaman zaten anlarsınız
AliEmirmom 543368 7 aylık tam kaynattım verdim ama hemen çıkmadı öğlen saat 2 gibi verdim akşam bi anda çıktı hala duruyor başta biraz vardı ben salyadandır diye aldırmadım sonra arttı yanaklarına attı
543368 AliEmirmom anladım geçmiş olsun benim bebeğimde 6 ay 6 günlük erken verdim sanırım yumurtayi ve rafadan yaptım yavrum ağız dolusu kustu ama sizinki sanki yumurtadan değilde böyle salydan olmuş gibi
Mamimami73 AliEmirmom bizde de durum aynı acile götürdüm birşey vermedi yumurta verdikten sonra olsunartmaya başladı bı hafta oldu gecmiyo ek gıdaya ara verdik bakalim