Karansmmom Kızlar wp a giremiyorum bu hesabı kullanabilmek için resmi resmi wp uygulamanızın olması gerekiyor diyor bu neden kaynaklanıyor ve nasıl düzelir bı el atın illaki vardır bilgisi olan
mczm__ Karansmmom acaba şu hileli wtsp mi kullanyodunuz hani varya mesajları kilitleyebilme şifre koyma. Ama normal wtspda o yok sorun hangisinde hileli mi normal de mi
Karansmmom mczm__ hileli vs bilmiyorum ki normal wp tel değiştirdim androidden iosa geçtim ama yemi gectigim telde açamıyorum. Android telefonda açılıyor ama ios ta açılmıyor
mczm__ -_-hUysUzvetatlikadin valla bende pek bilmiyorum kardeşim kullanıyodu Google’dan indiriyosun baya baya herşeyini gizleyebiliyosun silinen mesajları durumları görebiliyosun 😂 yani çok iyi bir şey ama herşeyi bilmek de ne bileyim 🤭
Karansmmom biyiksiz_yorumcu baktım ama birşey bulamadım bir umut Buraya yazayım dedim😞 daha öncede hesabımı kisitlamislardi bunların bana garezi var
Karansmmom Pasa-2727 evet telefoncuya götürdük. Güncelleme yapılırken başka bir wifiden yarıda kesildiği için olmuş
Pasa-2727 Karansmmom Eski vatsabi indirdim ben tekrar onu yapamdim güvenli digel resmi vatsaba geçen dedi srkli uyarı verdi