Bet25 Kızlar bebegım 1 ay 8 gunluk ama agzından tükürük gelmeye basladı cıkarıyo akıyo neden acaba normalmı
Dmta Bet25 bizde aynıyız salya akiyo tükürük çıkarıyor bazen de köpüklü tükürük normal bence tam yutamiyor çıkarıyor
Bibiim Bet25 gayet normal daha yutkunma refleksi gelişmemiş bir kaç ay devam edebiliyor ağız mendilleri ne için var☺️
tazeeeannee Bet25 benim bebeğimde 1 ay 5 günlük ay kontrolünde doktora götürdüğümde söyledim reflüsu vardır ondandır dedi
Seher6036 Benim kızımda da var bir arkadaşım reflü olabilir dedi bana çünkü kusmasi da var onun kızı da öyleymiş doktor reflu belirtisi demiş
Bibiim Seher6036 iyide her çocuk aynı değildir vücut bir çok hastalığa kusma ile tepki veriyor ki. Doktora gitmeden net bişi demeyin
asaf23 Osman gönülalın bir videosunda gazı olduğu için tükürük salgılanır diye görmüştüm gazı devamlı çıkarılmazsa diye
Duygu29 Bet25 tükürük bezleri çok hızlı çalışıyor, bunu kontrol edemiyorlar şuan için. Zaten hemen akabinde diş süreci başlıyor. Yani hep salyalılar. 4. Ayda başladı oğlumun diş serüveni, 9. Aydada çıktı 🫣
Butunisimleralinmis 1.5 ayından beri tükürük çıkartıyor mendille siliyorum 2. Aydan itibaren elleri sürekli ağzında ya keşfediyor ya damakları kaşınıyor bu süreçte de tabi tükürük ve hafif salyalar devam ediyor 3. Aylık oluyoruz 1 haftaya
Eykoi Benim oğlum da 44 günlük 2 gündür tükürüksen ötürü boğulacakmıs gibi tıkanıyor reflü dedi doktor ilaç verdi umarım hemen düzelir
Ariaa Eykoi merhaba biz de aynı durumdayız. İlaç işe yaradı mı? Hiç uyumuyor boğulacak korkusuyla uykudan sıçrıyor bebeğim :(
Eykoi Ariaa ilaçlar işe yaramadı daha sonra süphelenip başka bir doktora götürdük bronşiolit dediler antibiyotik ve hava yazdılar sizde bir götürün isterseniz hemen iniyormuş ciğerlere anlamadan hafifleme var ama geçmedi daha bebeklerimiz sağlıkla büyüsünler 🙏
Ariaa Eykoi ciğerlerini dinledi doktor ama bi şeyi yok dedi. Alerjisi var muhtemelen ondan dolayı oluyormuş. Başka belirti var mıydı sizde?
Eykoi Bizde tekrar röntgen çektirdik ciğerleri temiz çıktı hava bize iyi geldi öksürük çokça azaldı burunda hırıltı var oda büyüdükçe geçecek dediler temizlememi önerdiler sürekli ateş vs olmadı kan tahlilleri normal çıktı temiz dendi bizde başlarda kusma olmuştu balgamdan ötürü öksürük tükürük hırıltı ve hapşırık vardı bunun dışında birşeyler olmamıştı
Eykoi Alerji den ötürü de olabilir dendi evet ama 1 yaş öncesi testlerde çıkmıyormuş 1 yaş sonrası için alerji testi önerdiler