terazikadini 8 buçuk aylığız dişler yeni çıkmaya başladı akşam yemeğinde tavuklu pilav vardı dünde yedi bişey olmamıştı daha demin uyutacağım sırada fışkırdı resmen ne var yok çıktı neye uğradığımı şaşırdım dişten dolayı olurmu böyle kusmalar
Ogulluana terazikadini tavuk pilav dünden mi kaldı anlamadım o dokunmuş olabilir ertesi güne bırakmamaya çalışın
beyzzsenturkk_ terazikadini tavuk dünden mi kalmıştı? dokunmuş olabilir öncesinde ya da sonrasında ağır gelecek bişey yedi mi? fışkırır tarzda kusmalar genellikle pek normal sayılmıyor sade kusmanın yanında başka belirtiler yaşadı mı
Tospikcemil terazikadini tavuk asla ısıtılmaz zehirler . Size birşey olmayabilir ama onun bedeni kaldiramayabilir. Dişten fışkıran kusmuk olmadı benim kız iki yaşında. Acil şifalar
terazikadini beyzzsenturkk_ evet dünden kalmıştı ama bende yedim yani galiba ona günlük olması gerek yanında yoğurt vermiştim birde yoğurttan olcağını sanmam hep yer birde bugün ilk defa bebek bisküvisi verdim mama ile karıştırıp ama üzerinden saatler geçmişti sadece kustu başka bişey olmadı
beyzzsenturkk_ terazikadini tavuk geldi sadece aklıma beklemiş et ve süt ürünlerini vermemeye çalışın bunlar olabildiğince taze olsun senin benim midem belki kaldırır ama bebekler maalesef çok hassas bende bebekten sonra çok tedirgin biri oldum 1 gün bile dışarda kalsa sanki benim için o yemek bozulmuş gibi geliyor güvenemiyorum ya
Tospikcemil terazikadini geçmiş olsun hala devam ediyor mu gittiniz mi hastaneye.umarim atlatmistir yavrucak
terazikadini Dimplesbaby şuan 1 defa kustu daha da olmadı şükür tekrarlarsa götüreyim o zaman ben teşekkür ederim
terazikadini beyzzsenturkk_ çok teşekkür ederim normalde günlük yapar yediririm ama dün de kaldı dedim yarın da yer ne olacak ama dokundu demekki birdaha asla vermem kaldıramadı bünyesi demekki kuzumun
anorganikanneeee terazikadini ertesi güne kalan tavuk ve pilavı herkes yedi ama oğlum zehirlendi mesela. Çocukların mideleri daha hassas oluyor. Kusma tekrar ederse doktora götürün
terazikadini anorganikanneeee çok geçmiş olsun teşekkür ederim bir defa kustu baya hemde çıkardı herşeyi tam yatmaya hazırlanıyordu mamasını içirirken bir başladı kusma neye uğradığımı şaşırdım çok korktum bende şükür şuan uyuyor bir sorun görünmüyor ama birdaha olursa hemen götürürüm doktora
terazikadini Tospikcemil teşekkür ederim hayır sadece dün gece kusmasıyla kaldı şuanlık başka bir belirtisi yok formül mama ek gıda şeklinde ilerliyordum bugün ek gıda hiç vermedim vermeyeceğim formül mamayla biraz midesini toparlasın dedim