nergiz4155 Sumeyyefurkan benim kızım uykuya geçişte zorluyor onun haricinde hersey çok ii tek sorunumuz hasta olması
shnbbk Sumeyyefurkan 4 ay 1 haftayiz. Tadimlara başladık. Erken evet ama sadece mama ile beslendig için dr tavsiye etti. Sadece diline sürüyorum tadını alsın diye. Tummy time yapıyoruz Kartlara bakıyoruz Kelime öğretiyorum Dönme çabaları Kalkıp oturmaya çok hevesli oturma alistirmalari Kitap okuma yapıyorum bolca Müzik dinletiyorum Yaninda olabildigim her gün yarım saat dışarı çıkarmaya çalışıyorum (hafta içi 4 gün çalışıyorum) Boooollllcaaaa öpüp koklama sarılma ve dans etme… Bunları yapıyorum ama ben de farklı aktiviteler varsa öğrenmek isterim 🙏🏻🌺
Lavinkus Sumeyyefurkan atak başladığından beri kucakta dolaşmak ve ağlamak dışında bir şey yapamıyoruz. Dönmeye başladık , sürekli oturmak istiyoruz. Gece uykusu desen hak getire🤦🏻♀️🙄
Duyulurum Sumeyyefurkan aslan geliyor kaplan geliyor oynuyoruz Ce e oynuyoruz Kartlara bakıyoruz Dönme çalışmaları yapıyoruz Eline çıngırak veriyorum çok mutlu oluyor Kucağımdayken ya da yerde yatarken abisiyle oyun oynamamı izliyor (keyfi yerindeyse) Emzirme, alt değiştirme, banyo falan zaten baya zamanımızı alıyor Uykuları düzenli değil ama gece bir süre uyuyor en azından Bu arada bugün 4 aylık oldu
atsmms Tommy time, dönüş çalışmaları, kitap okuma, müzikle egzersizler, kucakta bolca gezdirme, ce-e oyunu yapıyoruz her gün
glycnkrm Sumeyyefurkan ben masal kitabı okuyorum kızım sayfaları kemirmek için kitabın sayfalarını çekiştiriyor kartlara bakmak yerine çignemek istiyor ne bulursa damaklarnı kaşımak için kullanıyor 🤦♀️😬 salya akışı fazlalaştı huysuzlugu üzerinde o nasıl rahat ediyorsa ona göre davranıyoruz dönmek istiyor kucakta gezmek istiyor oyun halısında vakit gecirmek vb 🫠🌼