incizeynep benim kız da çok uyuyor diye evham yapıyorum ahhahaha benimde başta düzenli değildi ama 1 hafta havalar sıcakken her akşam saat 7 de banyo yaptırdım yatağa yatırdım kundak yaparak başta mız mızlandı ağladı ama bi şekil uyudu hiç kaldırmadım ışığı açmadan emzik verdim şimdi alıştı 7 de uyumaya 6.39 da ağlamaya başlıyor uyku diye bide rutin oluşturdum banyo yaptırdım yap sürdüm masaj yaptım saçlarını taradım ve beyaz gürültü açtım o şekil alıştı gece 12 de kaldırıp emziritoeum ışık açmadan telefonun flaşını açıyorum sonra kendi uyanmasına bırakıyorum sabaha karşı 4 5 gibi kendi kalkıyor yine ışık açmadan emzirip yatırıyorum konuşmuyorum bile saat sabah 7 8 gibi uyanıyor kalkıyoruz üstünü değiştiriyorum timmy time yapıyoruz falan filan diyeceğim o ki hep aynı saatte aynı düzen yapmaya çalışın bide gece uykusuna geçmeden önce daha çık uyanık tutmaya çalışıyorum yorulsun direk uykuya geçsin diye inşallah başarılı olursunuz sabırla olacak bende çok zorlandım şimdide sürekli uyku istiyor vallahi beyaz gürültü çok işe yatıyor kundak da banyo yaptırmak da