Duruelaninannesi Kızlar kızım 16 aylık sizce 2. Yapayım mı ? Kızım çok hareketli çok sinirli bir çocuk. Arkadaşları ile arası iyi. Biz anne ve baba olarak bazen sinirleniyoruz her anne baba gibi. Yoruluyoruz siz ne düşünüyorsunuz
Maybe Duruelaninannesi e kendin diyorsun ypruluyorum çocugum sinirli şöyle böyle diye hemde ikinci diyorsun bi bebeğin kendi derdini anlatabilene kadar aklı başına kadar bekle bence ne diye iyice kendini zor bi duruma sokarsın ki
ayseanne43 Duruelaninannesi hayır bekle benim ilki 4 yaşında , ikincisi 7 aylık olacak bebeğim çok Zor en az 6 yaş diyorum ben.ilk çocuğun kendi ihtiyaçlarını rahat karşılıyor olmalı.
Papatkokusu123 Duruelaninannesi valla açık ve net kendine güveniyorsan yap ben ogluma kizim 14 aylikken hamile kaldim gerçekten zorlukları var suan kizim 3 e gircek oglum 8 aya gircek
saresmami Duruelaninannesi 2 yasinda kizim bide 6 aylik sürpriz bebegimiz var. Net söylüyorum YAPMA 🤣 hele bide tek büyütüyorsan simdi yapma bacim. 4-5 yasina gelsin öyle yap 🥳
Beratim17 saresmami sürpriz dedin merak ettim nasıl korunurken kaldın hamile bacım korktum bende bi an kendimden 12gun oldu regl olamıyorum, 2. Regl olmam lazım daha gelmedi doğumdan sonra
Acu_ Duruelaninannesi valla ben yaptım🙊 oğlum 17 aylıktı hamileliğimi öğrendiğimde. Kardeşi olsun beraber büyüsün. Birazda yaş geçiyor bile isteye yaptım 😂
2133ayse2133 Duruelaninannesi bence bbiraz daha bekleyin çocuğunuzun dahq hırçın olmayacağını nerden biliyon benm oğlum 28 aylık bizde istiyoruz ama bı 5 6 ay daha geçsin öyle tuvalet eğitimini tamamladık bir dişimiz kaldı oda patlamak üzere bütün zor dönemleri bitirip öyle istiyorum 💕 yinede sizin kendi tercihiniz
bayankivircik Duruelaninannesi bence acele etmeyin çok zor çünkü kızım 4 yaşında oğlum 17 aylık olmak üzere ben ben değilim artık o derece yoruluyorum
tosbiksmoms Duruelaninannesi çok küçük daha. Oğlum 4 yaşında kızım 8 aylık olacak ve gerçekten çok yorgunum. Sizinki henüz çok erken.