melike567 Kızım 7 ay 5 günlük iki gündür sabah 7 gibi uyanıyor oglen 12 de uyuyor 2 3 saat uyuyup kalkiyor aksam 7 8 e kadar uyumuyor 7 aylik icin tek uyku az değil mi gecede dogru duzgun uyumadi uyandi 3 4 kere sizde durum ne
Clamss-25 melike567 Kız senin ki yine iyi 7 ay 12 günlük Tek uyku da yok bizde sabahın 8 inde bi uyanır akşam yatana kadar toplasan yarım saat uyumaz. Ben uyutmaya çalıştıkça deli taklidi yapıyo evladım 😆😆
Papatkokusu123 melike567 benim oğlum da 7 ay 13 günlük sabah 9 da kalkar 11 gibi ilk uykusuna gecer 2 gibi bidaha uyur 5 de tekrar uyur aksam da 10 da uyur gece uyanmaz fazla 😄😄ama 1 haftadır anam agliyor diyebilirim gece ağlayarak kalkmalar kalkinca emmek istememe mama içmek yok uyumak yok ooy nenem oy 😄🤦♀️
melike567 Clamss-25 ne zan duzelirler acaba ya cok az uyuyorlar daha fazla uyumalari lazim bu aylarda
melike567 Papatkokusu123 senin kk iki kere gunduz uyuyormus yine bizimkinde o da yok bi kere uyuyor aksama kadar bekliyor boyle degildi hic iki gundur bu şekilde sebebebimi analmadim uykuyu cok sever normalde
Beyzaveduru 7 aylık bebeğim günde 2 kere uyusa şükrediyorum. Gece sürekli uyanıyor. Bugün 2 saat gündüz uyudu. Akşam da 8 de uyuyor güzelce. Normalde 3 uyku diyorlar ama asla uyumuyor 🥲
Tazeannef Allah sabır versin ana en zor yasadigim ay 6 ve 7. Aylar oldu Yarabbi o neydi uyku yok sürekli bağırma ağlama.. atak donemiymis meğer SEninkide erken girmiştir 8 ay atağına