TazeAnneeeeee Bebek mevlidi için hediyelik veya duvara süs olarak ne yaptırabilirim sizler neler yaptırdınız ve düşünceniz varsa yardımcı olabilir misiniz
Sumeyrakarakurt TazeAnneeeeee hediyelik dağıtmadım direkt çünkü kimse kullanmıyor gibime geldi ve dağıttığımda atılacak şeye para harcamaktansa bebeğime harcamayı tercih ettim açıkçası
aslikls TazeAnneeeeee tesbih, mini cam şişe kolonya ve çikolatadan oluşan küçük kutular yaptırdım ben
sokaklahmacunuu TazeAnneeeeee bende mutfak havlusu aldim birde trendyolda otel sabunlari var ufak etiketsiz onlardan aldim etiket yapistirdim ustune hosgeldin umut gibi havlu ve sabun dagitmis oldum fotograf eklerimm
pamugunannesiii Melis1706 bende yapıcamda nerden ne kadara aldınız acaba bende çöpe atılacak şeye para vermek istemiyorum
Egenin_pamugu Hediyelik süslü şeyler yaptırma ya şu dolaba yapıştırılandn falan gereksiz geliyo bana kullanışlı bir şey al hem paran boşuna gitmez anlamı olur kimse çöpe atmaz
Egenin_pamugu Küçük tesbihli kuranlar alabilirsin bı yerde de görmüştüm bende mevlid okutucam yemekli bende düşünüyorum ne yaptırsam veya yaptirmasam mi diyorum baya da masraf yapicam zaten ona gerek var mı diyorum bakalım o anki şartlara bağlı
Melis1706 Egenin_pamugu artik onlardan herkesin evinde cokca var ve yaslilar okuyamiyor kenarda oyle kaliyor
Bebekcino TazeAnneeeeee Keçeden bebek yaptırmıştım bi bayana onu dağıtıcaktım ama yapmaktan vazgeçtik
TazeAnneeeeee Sukulent çiçek dağıttım kızlar çok güzel oldu bebeğimle birlikte büyüyecekler herkes çok beğendi çokta anlamlı oldu 🙏
pamugunannesiii TazeAnneeeeee nerden ne kadara aldınız vey nerde yaptırdınız acaba bende meblid yapıcam fikir arıyorum
ecrinreyyan TazeAnneeeeee yeni çıkan magnetlerden yaptırdım dualı. Çikolata yaptırdım dağıttım. Ben perde kısmını süsledim balon için ayaklı kocaman bi aparat aldım. Perdeye doğruda kapı süsü yaptırmıştım onu astım. Çokta güzel durdu.