defneninaannesi Kızlar size bir sorum var. Bebeğim 33 günlük oldu 7-8dk emip uyuyup kalıyor sizce bir sorun olur mu? Bez takibini yapıyorum çiş okey ama kakasını 1 gündür yapmıyor normal midir sizce
aysebb defneninaannesi 1 aydan sonra emme süreleri kısalabilir diye biliyorum artık daha iyi çekebildikleri için çeneleri kuvvetlendiğinden. Bizde 32 günlüğüz birkaç gündür daha kısa emip doyuyor uykuya geçiyor mesela bende farkettim ama normal olduğunu söylüyor takip ettiğim bir emzirme danışanı
Egenin_pamugu defneninaannesi normal sanırım bir buçuk gün geçiyor öyle yapıyor kaka gece yapıyor genelde memede uyumayı
nazs61 defneninaannesi birbirinize alışana kadar bu süreç devam edecektir. Gece uykuları uzayacaktır mesela (inşallah 😇) bol bol emzirin ve unutmayın sadece açken emmek istemiyorlar. Güven,sevgi ve sıcaklık istiyorlar 😇😇Kaka olayı da 10 güne kadar normal diyor uzmanlar. İçiniz rahat olsun. Demekki emdiği süt yariyor ki dışkı oluşmuyor. Doktorumuz bize böyle demişti bir 6 günlük yapmadığında. sağlıkla büyüsün meleklerimiz.
laledevri35 Anne sütü alan bebekte 10güne kadar kaka yapmaması normal ama az emiyor diye düşünüyorsan uyandır biraz daha emzir ama bence normal bi durum yetecek kadar emip uyuyordur
defneninaannesi laledevri35 20 dk uyuyup uyanıyor biraz daha emip geri uyuyor gündüzleri bu döngü böyle devam ediyor ama gece uyuyor
defneninaannesi aysebb teşekkür ederim🌸 Aynı günde olup da bilgilendirdiğiniz için. Şaşma sebeplerden doktora gidiyoruz artık korkuyorum da
defneninaannesi Oglumvebennnn 5.hafta atak haftaysıymış iştah da artma ya da azalma olabiliyormuş ama içim rahat değildi rahatladım biraz teşekkür ederim 🌸
defneninaannesi Egenin_pamugu evet bir de o sorunumuz var 24 saati geçti hala yapmadı ama çişiyle bezi dolduruyor
defneninaannesi Egenin_pamugu masaj da yapıyorum ama şu anda bi faydası yok galiba karnına gaz masajı yapınca ıkınırken kıpkırmızı oluyor korkuyorum da
defneninaannesi nazs61 yorumunuz için teşekkür ederim. Çok güzel açıklamışsınız. İnşallah herşey yoluna girecek sabrediyorum o da bana sabrediyor eminim 😊🌸🌸 Ben tuvalete konusunda biraz korkmuştum ama normalde sorun yok demektir teşekkürler 😊
Egenin_pamugu nazs61 kaka yapmadığı zaman yarıyor yaptığı zaman yaramıyor sütü diye bende duydum biri demişti doğruymuş demekki yapmadığı zaman fark ediyor tombullaşıyor sanki😁
nazs61 Egenin_pamugu yani yeterli dışkı üretmiyormus vücudu ama yaptığında da yaramıyor diyemem ikinci kızımda hergun yapar mesela ama kilosu ilk kızımdan daha toparlak