Melike-Karan Merhaba Oğlum 26 aylık. Dün öğlen sünnet oldu. Sargısı vardı. Sargı varken rahattı sadece çiş yaparken zorlanıyordu. Bugün sargıyı çıkardık karton bardakta koyup bez bağladık ama asla duramıyor ağrıdan. Ne yapmam lazım:(
Fusunf Melike-Karan agrı kesici verdiniz mi koltukta uzansın cizgi film acın mecbur bu durumda ben öyle yaptım ilk iki gün öyleydi şuan 5.günü hareketli amaa ciş yaparken ağlıyor krem sürerken ağlıyor altını değiştirmemi istemiyor 😔 Karton bardak koymanıza gerek yok aslında belki o daha rahatsız ediyor olabilir mi ?
Storymoon Melike-Karan benim 9 aylıkken oldu sadece ilk gün ağrı çekti sonra süründü yerlerde hep geçmiş olsun
Melike-Karan Rwerdst çok ağrısı oluduğu zaman evet. Calpol verdim şimdi. Ama ne yürüyor ne oturuyor ne yatıyor sargı çıktığından beri. Put gibi dikildi kaldı ağlıyo sürekli olduğu yerde elim kolum bağlandı
Nlgnflz elifin_annesi30_ aylık bebeğim 4 . Gün bu gün sünnet olali ilk iki gün 4 saatte bir calpol verdim şükür hiç ağlamadi
Melike-Karan Fusunf yani rahatsız oluyor olabilir. Sargıyı açınca bizde neye uğradığımızı şaşırdık yani kendimizde öyle bi yara olsa üzerine bez değsin istemeyiz heralde dedik ve koşup bardak aldık koyduk. Bilmiyorum yani :( sizede geçmiş olsun
Fusunf Melike-Karan teşekkürler sizede geçmiş olsun bize sargı yapılmadı ben yaglıyorum bezi ve pipisini bize doktor öyle söyledi bide iki gün dolaşmak pek istemedi 3.gün hareket etmeye başlar endişe etmeyin
Bebekadam_01 Bende 9 aylıkken sünnet ettirdim bizim doktorumuz bardak koymayı onermedi uzun biraz enli dolap poşetini kesip poşete kremlerini şurup o şekilde pipisine koyun ve sık sık tekrarlayin hiç kremsiz kalmasin poşeti dedi be bir beden büyük sardık bezi i bacak kısımlarını da fazla yaklaştrmadik aralikliydi baya . Kremini tazeledikce acısı hafifliyo sonra kendileri hareketlenmeye başlıyorlar
Melike-Karan Bebekadam_01 bizim doktorumuz krem vermedi sadece ağrı kesici verdi. Krem ne kullandınız? Kantaron yağı sürsek o da rahatlatır mı acaba?
Bebekadam_01 Kucağınızda tutarken bacak arasından tutmamaya çalışın bize doktor tembihlemisti kıyafeti bile değmesin kesin pip kısmını diye
Melike-Karan Bebekadam_01 kucağa zaten gelmiyo. Almıyoruz. Oturmuyor yatmıyor bile sargı çıktığından beri. Ayakta tek başına bekliyor saatlerdir…. 😭😭
Bebekadam_01 Melike-Karan Allah yardımcıniz olsun anestol ve furacin ikisini poşet üzerinde karıştırıp poşeti kapattık pipisine bir hafta poşetle kreme devam ettik ve büyük beze bir hafta sonra sadece bezinin pipisine gelen kısmına sürdük kremi normal bezine döndük sonra herşey normale dönüyor zaten bezi normal kullanabiliyosunuz
poyrazarelinannesi Biz doktor önerisiyle bezine kantaron yağı sıktık. Pipisine gelecek yere bolca sıkın, kartona hiç gerek kalmıyor. Hem yapışmayı önlüyor hem de iyileşmeyi hızlandırıyor. Pipisine de bepanthen plus sürdük. Bir haftada iyileşti.