Esmaozc00 Kızlar 1 aylık oğlum var bazen çok iyi yatıyor bazen de iki saat geçmeden uyanıyor bende sütüm yetmiyor mu diye düşünüyorum acaba siz nasıl düşünüyorsunuz strese giriyorum ya
The_paues Benimde 24 günlük oğlum maksimum 2 saat uyurlar zaten sizinki bence iyi uyuyor.kilo alımını ve bez sayısını takip etmek gerekiyor.bende bazen emin olamıyorum acaba yetiyor mu sütüm diye
Esmaozc00 Sagiik The_paues sağlık ocağına gittimde iyi dedi ama bu uykudan hemen uyanması kafamı karıştırdı bazen insan Emin olamıyor
Esmaozc00 The_paues göğüsum çok yumuşak ondan dolayı kafam karışıyor aslında kolik gaz var çok zorlu dönemden geçiyoruz
The_paues Esmaozc00 benimkide aynı göğsüm öyle çok sert değil ama dolu gibi hissediyorum.benim oğlumda gazlı ve bazen güzel uyur bazen de çok ağlar memeye sarar devamlı aynı durumdayız sütümüz yetiyor mu diye düşünüp duracağız hep sanırım 😀
Gamze-Sare 1 aylık bebeğin 2 saat uyuması gayet normal. Zaten uyanmazsa bile sizin onu 2 saatte bir uyandırmanız gerekiyor daha çok minik. Endişelenmeyin.
Esmaozc00 dilekkdavut ozman sıkıntı yoktur mamaya fazla alıştırmayin bence Kendi süttunuz daha iyi bebeğiniz için
The_paues dilekkdavut benimki de 24 günlük rabbim sağlıkla büyütmemizi nasip etsin.kaç günde ne kadar kilo almıştı?
Esmaozc00 NoOne bana hiç uykusunu almıyor gibi geliyor öyle geldiği içinde acaba suttum yetmiyor diye düşünüyordun ama sizlerin demesiyle iyi