Bebeğim bugün 8 aylık oldu. Emziriyorum günde 3 defa çok şükür ve ek gıda da alıyor 2 öğün olarak tam tamına. Ben bazen süt sağmak istiyorum önceden sağarken rahat rahat çıkardı. Yaklaşık 3 ay önce memelerim yumuşadı korktum araştırdım. Memelerim terbiye olmuş ve sütüm yağlanmış . Şimdi hala memelerim yumuşak. Son olarak mememde süt var eminim ama pompaya gelmiyor. Philips avent elektrikli kullanıyordum sorun mu var diye gittim bir de lansinoh tekli elektrikli aldım o da çok iyi çekim yapıyor ama sütüm çıkmıyor neredeyse hiç. Ama bebeğim güzelce emdiği zaman uzun süreli çok rahat uyuyor. Sütüm de eskiden su gibiydi şimdi bir bakıyorum inci renginde yağlı bir sütüm var. Ben şunu sormak istiyorum. Bol su içiyorum,hurma yiyorum,rezene içiyorum. Besleniyorum,çörek otu yiyorum,kuru dut kürü bile yaptım sütüm pompaya çıkar belki diye yok ne yapsam da pompaya gelmiyor ama dediğim gibi sütüm de var gerçekten ben biliyorum çünkü olmasa benim bebeğim emmez zaten. Sizler pompayla sağım yaptığımda sütünüz olması için neler yapıyordunuz ben artık çaresiz kaldım. Sağma yapmadan yoluma devam etsem zaten günde 3 öğün emzirme 2 öğün ek gıda normal diyen de var. Ne yapmalıyım? Fikirlerinizi istiyorum.