Deletedmom280 Kızlar selam kızım 15 aylık oldu tutnnark duruyor tek elını tutunca gıdıyor bırakınca 10 adım VS atıp gıdıyr ama sonra dusuruyor sizce doktorlara gotrmelımym yururken elımı bırakmak istemiyorum
mikelenjelo35 Deletedmom280 yaşına gircek benimkide dikiliyor yada koltuktan tutunup sıralıyor.tutuorum adım atsın diye hemen emeklemeye yelteniyor.sirtindan tutup destekleyip denedinmi hiç yardım edince yuruyormu
Kvncprns Deletedmom280 oğllumda 15 aylık daha yeni bir aydır yürüyor ve aynı sizin anlattığınız gibiydi. Evin içinde elinden tutup gezdirirdim yürümenin keyfini aldı şimdi yürüyor :) kafanıza da takılmasın 18 aya kadar normal ama zaten sizinki başlamış bizim öyle 2 haftamızı falan almıştı. Hatta elinden tutup yürüyerek parka bile gidiyorduk düştüğü zamanlarda. Siz teşvik edin hızlanır yavaşça
Kapadokya Deletedmom280 canım her bebek farklıdır endişe edecek Bi durum yok korkuyordur annesi 😊 biraz yardımcı ol benim oğlum da şuan 15 aylık yaşından önce yürüdü 10,5 başladı şuan evde uçacak az kaldı emin ol şuan en güzel halleri yürünce her yeri döküyor 😀
Deletedmom280 mikelenjelo35 tabi tabi mesela kıyafet fen tutuyorum yuruyor ama tek gitmeye cesareti yok
Ayaz16 14 aylık oğlum var halen cesret edemedı yürümeye elinden tutunca cesaret edıyor sonra denge sağlayamıyor erkekler birz tembel😁
mikelenjelo35 Deletedmom280 biraz daha bekle istersen yardımcı olmaya da devam et .bı sorun olsaydı hiç yapmazdı diye düşünüyorum .