Ocakalti Kızlar hep bebeklerimizin kilolarını soruyoruz. Bende bugün annelerin boy ve kilosunu merak ettim Boyum 1.60 kilom 72 Kilolu bir anneyim bakalım sizler nasılsınız buyurun sohbete
alparslan1_ Tubatgn uzun boylu kızlar nasıl koca buluyor acaba diyordum bulup çocuk yapanda varmış fjdjskjshd yalnız boyunuzu kıskandım sülale ortalamanız mı yüksek🥲
SevimliHayaletCasper Ocakalti 170 boy 67 kiloyum 5 kilo fazlam var çok iyi bir diyet programı buldum yakında gidecek 😄
Ocakalti Yalnız maşallah yazan tüm anneler süper hem boy hem kilo olarak 🧿🧿🧿😁 tek tek etiketlemeyi bilmediğim için yapamadım ama maşallahınız var vallahi kızlaar
UcuBulunamayanBant Ocakalti 160 boy 66 kilo 2ay oldu dogum yapali ins yaza kadar en az 60a duserim diye düşünüyorum
oguzzzz UcuBulunamayanBant benim de 2 ay oldu doğum yapalı ama emzirince krize giriyorum hayatımda hiç bu kadar çok yememiştim siz tutabiliyor musunuz kendinizi
Nurtkn4242 Ocakalti boyum 175 kilom 72🙈 bende kilolu bir anneyim ama ben diyorum. Ki güzelliğimin hacmi büyük 😅