Duyulurum Miran1306 el öpme derken mecazi anlam herhalde 😄 bizde evlendikten sonra ev ziyaretleri yapanlar kendileri bir şey getiriyor, gelen kişiye bir şey verilmiyor
HurremSultannn Miran1306 yani patik yazma havlu vs. Küçük bir bohça yapabilirsin eğer vermek istiyorsan güzel bir hediye olur🥰
Minel-inannesi Miran1306 kucuk bi bohca yapip patik, yazma, lif, havlu, corap, lokum koyabilirsiniz. Aranizdaki muhabbete bagli olarak para yada altinda ilave edebilirsiniz. Rabbim gecim duzenlerini versin agzinizin tadi daim olsun inşallah sizin elti gemisi yürür 😊
Forumunsultaniasude Miran1306 El öpme geleneği ☺ Hanımlar gerçekten el öpme olayı değil misafirlik ziyarete gidilir yani. Taraflardan hangisi büyükse saygıdan küçük olan büyük olanı ziyaret eder. Hediye olarak küçük bir bohça hazırlayabilirsiniz. İçinde yazma, patik, havlu vs olabilir
Ocakalti Miran1306 bir miktar para, gram yada çeyrek altın olabilir bizde el öpmeye gelene para yada yakınsa altin verilir
asldrkk KaynanaYiyen 🙄 elini öpmeye gelince bu ne demiyonnnn sen değil eşin vermiş Olacakkkk abi ya hani büyük olarak el öpmeye gelene para verir büyükler
Sarahh KaynanaYiyen türkiyede bilmiyorum ama ben abimin eşine ince güzel bi yüzük aldım sizin parayla 1870 e
Elika00 Miran1306 Allah aşkına patik lif falan verme ya 😂 tl vermek istiyorsanız bir mağazadan hediye kartı al onu koy zarfa onu ver. Bana gelen patiklerin hiçbiri durmuyor ç😂
Ozzggee Miran1306 düğünden sonra ilk ziyaret ise o size bohça getirecektir sizin de ona harçlık vermeniz gerekiyor