rumy007 Bebeğim 27 günlük sütüm yetmediğini hissettiğimde bi biberon mamayla destekliyorum doktor bilgisinde. Sma comport almıştık onu kullanıyoruz Optipro ile arasında ne değişiklik var kullanan varmi memnun musunuz optipro dan
merveayse rumy007 bunu doğru düzgün bilen yok sanırım bende comfort kullanıyorum eczacılara sorduğumda onlarda aradaki farkı bilmiyor tel bildiğim comfort un sindirimi kolay
Melis1706 rumy007 bana optipro iyi demislerdi saglik ocagindaki doktorumuz bebek hemsiresi bide nestlede calisan tanidigimiz
kamer21 rumy007 benim bebeğim hiç emmiyor smayı küvezdeki hemşireler önermişti optipro olan çok gaz ve kabızlık yaptı doktoru sma comforta geçin şimdi bunu kullanıyoruz hiç gaz yok ve kabız olmuyor. Ama sıkıntı şu ki 800grlığı yok hep 400gr ve bulmak ölümden beter. Ankara’da çok sıkıntı çekiyorum. Eczaneler sanki ailenin o anki zorluk durumuna göre fiyat veriyor 325e de aldığım oluyor 470e de. Dün Amazon’dan getirttim 250₺ kutusu. Yani herkes kafasına göre fiyat veriyor ama bebeğimin rahatlığı için mecburum.
rumy007 merveayse bizde comporttan memnunuz ama optipro ister istemez daha uyguna geliyor ama değiştirmemem daha iyi olur sanırım
Aysegulb Comfort sindirimi daha kolay bir mama , gazlı bebekler için üretilmiş. Ama her bebekte aynı etkiyi vermıyor benım bebeğim de asırı gaz yaptı ve hızlı acıkıyordu
rumy007 kamer21 evet ben de o yüzden sormuştum 800 gr optipro çok uygun bende 400 gr 365 tl ye aldım eczaneden ve 400 gr olarak pahalıya geliyor ama bende değiştirip bebegin sindirim sistemini bozmayayim en iyisi comporta devam edeyim
merveayse kamer21 ben geç gün getir de buldum ordan siparis verdim 300 tl ye sizde bir bakın isterseniz belki vardır
kamer21 rumy007 comfort bitmeden e bebekten sipariş vermiştim 4 gün oldu gelmedi elimdeki bitti nasıl olsa gelecek diye almadım eczaneden elimde optipro vardı ondan verdim sadece 2 kere. Vermez olsaydım bebeğim gaza sıkıştıkça ben ağladım vicdan azabından kahroldum. Trendyola güvenmiyorum tarih ve orjinallik açısından. E bebekten alıyorum hep online üzerinden bu sefer tükenmişti e bebek mağazasındaki beyefendi söyledi amazondaki orjinal diye oradan aldım 6 kutu ve fiyatı da uygun 250₺ 2 güne geliyor. E bebekten 4 kutu aldığım fiyata amazondan 6 kutu aldım bi bakın istersniz
rumy007 kamer21 yaa çok teşekkür ederim bilgi için bende değiştirmekten vazgeçtim sizde böyle deyince sağlıkla büyütün inşallah bebisi
Fyesiloz rumy007 Nestleye sorduğum da verdikleri cevap comfort hiç anne sütü almamış sadece mama ile beslenen bebekler için sindirimi kolay mama olarak optipro İse hem anne sütü hem mama ile destekli bebekler için üretilmiş olan bir mama dendi .😊