Memolininannesi Bugün oğlumun doğum günü bende ikinciye hamileyim 2 sene önce tam bu haftada 37 haftalık oğlumu doğurdum şimdide kızıma hamileyim 37 haftalık bugün doğurmak istiyorum 😂
Tombikdonerartikcokpahali Memolininannesi gidin sezaryen olun 😵 Hayırlısı ile gelsin ne zaman vakti varsa o zaman gelir 🌹
Feyzosumunannesi Memolininannesi Taktik maktik yok çat çat doğur 🤣🤣 saka maka ne yaptıysam 39+3 e kadar bekledim doğuramamıstım bebisin canı ne zaman isterse saglikla o zaman gelsin 💜
Memolininannesi Tombikdonerartikcokpahali korkmasam olurdum aslında 😂 normal doğum ilerlesin istedim ama tutturamıycam sanırım 😂
Feyzosumunannesi Denizdengelen 39+3 de Sezaryen yaptım son zamanlarda hep bu dediğinizi yaptık 🙈 ama sonuç 🤷♀️ yine gelmedi bebiş
Denizdengelen Memolininannesi 39+6 ya kadar oğlum gelmedi sezaryen olmak istemiyordum, ebemiz göğüs uçlarımı uyarmamı söyledi akşamına sancım gelmişti 😂
Memolininannesi Tombikdonerartikcokpahali bilmiyorum ki başıma gelmedi hiç bi arkadaşım oldu onu görünce bi tık korktum belki olsam bişi olmayacak ama 😂
Memolininannesi Feyzosumunannesi oğlumda temizlik yapıp sıcak duş almıştım bunda enercim yok 😂 işin espirisi tabi zamanında sağlıkla gelsin inşallah 😂😍
HurremSultannn Memolininannesi ben ne karışımlar ne hareketler ne merdivenler çıktım ama oğlum doğmadı dkdkdk onlar isteyince geliyor biz isteyince değil 😂😂🙈
Memolininannesi HurremSultannn öyle tabi benimkisi umut etmek 😂 oğlumda temizlik yapmıştım öyle doğmuştu
HurremSultannn Memolininannesi bak ben merdiven çıktım su doğurma için hareket videosu varya yabancı hergun sabah akşam yapıyordum herdeyse. Saatlerce yürüyordum. Hint yağı ile bir karsisim vardı iğrenç onu bile içtim. Şeyine zeytin yağı sürüyorlarmis yumsasin diye onu da yaptım. Perine masajları göbeğe masaj neler neler doğmadı bacım doğmadı 😬😬😬😬 39+6 da zorla çıkardı doktor.
Memolininannesi HurremSultannn ahahaha maşallah sana 😂 benim ilk doğum bilinçsizce oldu bende anlamadım temizlik yaptım duş aldım sabaha suyum geldi 😂
Minel-inannesi Memolininannesi hurma yemek, merdiven inip cikmak, temizlik ustune dus almak, perine masaji, squat, göğüs ucu uyarisi. Ama keyfi yetmedimiydi naparsan yap gelmiyo😊 40+2de sezaryenle geldi kizim bütün bunlari yapmama ragmen
Memolininannesi Minel-inannesi öyle tabi canım ilk oğlum zaten temizlik yapıp üstüne sıcak suyla banyo yaptımda öyle doğdu hani aklımda artık doğsun diye bi düşünceyle yapmamıştım 😂