Melihaa Bebrğine nane veren var mı çok iyi geliyor gaza diye duydum rezenenin pek faydalı olmadığını okuyunca aklıma şüpe düştü iki aylık bebeğim bane veren anneler var mı
Deletedmom006 Melihaa banada ver diyen cok sanciyi iyi aliyormus. Herkes denemis zararini gormemis sonucta ama neblim
Pinardefne Melihaa dün akşam ablam verdi yegenime 40günlük canım benim o kdar kıvranıyoduki yavrum mecbur verdik çok iyi geldi allaha şükür deliksiz uyudu
Gokceninannesi Melihaa asla yapmam dediklerimdendi ama yaptm ve gercekten fayda etti tabi hergun degil sancisinin cok olup uyuyamadgi gunlerde tek yaptm
deletedmom173 Melihaa canım ben kimyon ve zeytinyağı ile beraber veriyorum sancısını alıyor Rezene çocuğu şişirip kaka yapmasını engelliyor
Melihaa Artık napıcamı sapıtmış durumdayım ne zormuş anne olmak yavrum orfa kıvranıyp ne damlalar ne çaylar hiç biri fayda etmiyo çıldırmak üzereyim ya
Gokceninannesi Melihaa yarım cay bardagi suya yarım cay kasigini tam doldurmadan nane koyuyorum kaşığı sadece şekere batırıp çıkarıyorum tadı cok acı olmasın diye demlenince iyice suzup sadece 4-5 cay kaşığı veriyorum
Elifnur Melihaa ben bebekken annem bana hep vermiş ama geçenlerde nanenin bebeklere sakıncalı olduğunu okudum bir yerde. Ben çok az kimyon demleyip veriyorum gaz için