Alyambenim Kızım 6 aylık hala dişleri çıkmadı, anne sütü neredeyse hiç alamadı bebeğim onunla alakalı mıdır sizce? Ne yapsam iyi olur dişleri gelişir?
Sin21 Alyambenim ben mamayla büyüdüm 5. Aylık dişlerim çıktı 25 yaşındayım diş ağrısı nedir bilmem. Yani alakası yok tamamen kemik yapısı moralinizi bozmayın 🌷
behay Alyambenim kizim 6ay 10günlük daha hiç belirtisi bile yok. bu aylarda çikmamasi bence çok normal bir hal.
Srpzngn Alyambenim kizim 8 aylik hala disi yok,ayalardir belirti var ama gelen bisi yok.İlk 6 ay sadece anne sutu aldi hala da beslenmesinin %90 i anne sutu.Bununla ilgisi yok disin,genetik ve cocugun yapisiyla ilgili.Kafaniza takmayin
Asya0307 Alyambenim Anne sütü alıpta 1buçuk yaşında diş çikaran bebekler var 6 ay erken bi süre bebekten bebeğe değişir
Blbn Benim bebeğim ilk 6 ay sadece anne sütü aldı, 2 yaşına gelmek üzere hala emziriyorum. Ama ilk dişi 10 aylıkken çıktı. Yani söylediğiniz şeyle hiç alakası yok, her bebek farklıdır, içiniz rahat olsun.
Blbn winchestera ahahaa 😂😂 ben diş ağrısıyla ilgili bişey araştırıyordum tarihe hiç dikkat etmemişim 🤣
Bebikoluhayatim Alyambenim 8 ay 23 günlük henüz belirtileri var ama çıkmadı ilk 15 gün anne sütü sonra hep mama içti mamayla alakası yoktur mamanın içindede bebeğin alması gereken vitamin probiyotikler var
Seftaliannesi Alyambenim benim oğlumda anne sütü içmedi 7 aylıkken çıkardı bir bağlantısı olduğunu zannetmiyorm her bebek farklı