DerinMiran Kızlar emzirirken hangi antibiyotik kullanilir. Bogazlarim çok ağrıyor ilerlemesinden korkuyorum 2 bebeğim var üşütürsem onlarada geçer. Başımı kaldıramıyorum yerden. Antibiyotik almam lazım ama hangisi içilir bilmiyorum
berikomoms DerinMiran doktora gidilir doktorun verdiği antibiyotik kullanılır kafanıza göre antibiyotik kullanamazsınız belki antibiyotik kullanmalık bir durum yok hafif bir soğuk algınlığı belki lütfen bilinçli olun
ahsennr DerinMiran ne kullanırsan kullan bebeğe geçiyor maalesef ağrı kesici bile verirken doktor öyle söyledi parol içebilirsin en fazla dedi onu bile içmedim çok kötü olduğum halde sizde biraz normal iyileşmeye çalışın
ilzannliy DerinMiran dikiş yerimde sorun olduğu için antibiyotik kullanmıştım keza hamileyken diş sorunu yaşadım o zaman da kullandım. Tabi kullanacağınız antibiyotiğe doktor kâr-zarar şeklinde bakarak karar verir çünkü ilaçlar kategori kategori ayrılır az riskten yüksek riske doğru. Genelde augmentin bid veriyorlar.
kizkukesi DerinMiran bir doktor a gidin muhakkak durumunuzu da anlatın ki antibiyotik gerekiyorsa versin ilacinizi içmeden bebeğinizi emzirirsiniz ilacı içtikten iki üç saat sonra da sütünüzü sagin sagdiginiz sütü dökün bebeginize vermeyin .
DerinMiran berikomoms bogaz ağrısı iltihaptan oluyor iltihabi da antibiyotik kesiyor ya kendi kendine geçmesini beklicem 1 hafta 10 gün yada dahs kötü olmadan ilac kullanmam lazım
berikomoms DerinMiran antibiyotiğide doktorun vermesi gerekiyor ya hani :) dozunu hangisi olduğunu onun ayarlaması gerekiyor muayene ettikten sonra:)