asliimm 3 ay 10 günlük oğlum geceleri genelde yüzüstü yatırıyorum saat başı debeleniyor sonra yan yatırıyorum bu sefer elleri ağzında gözleri kapalı ağlıyor, acıktı diye düşünüp emziriyorum genelde, ne yapacağımı şaşırdım neden olabilir
Eflininannesi12 asliimm 2 sebebi olabilir. Birincisi ağzının içini dikkatli kontrol edin aft veya pamukçuk olabilir. Benim başıma gelmişti. İkincisi ise tam bu dönem damakları şişmeye başlar diş geliceği için ilerde süreç 3 aylıkken başlıyor damakları şişer ve kaşınmaya başlar :)
Mgii asliimm Bizimki gazı olduğunda o şekilde ağlıyor. Aynı zamanda ıkınıyor mu? Rahatlamak için de emmek istiyorlar çünkü.
Eflininannesi12 asliimm diş çıkarmayacak 😂 ama 3 aylıkken süreç başlıyor ilk damaklar şişmeye başlar ve ilk başta alışık olmadıkları için ağlıyorlar sonra ağlamalar kesilcek çünkü kendisi kaşımaya başlıcak sonra 6. Aydan sonra dişi çıkar. Bizimde aynı oldu 3. Ayda başladı elini ağza götürmeler salya akıtmalar ve gece eli ağzında ağlamalar şuan 8 aylığız diş göründü kıyametler kopuyor 😂