Mamaaaaa Kızlar herkese merhaba eski seri 5.5 TL’ye geliyor tanesi yeni seri çok daha uygun 2 küsür. Sızdırıyor mu? Her gece yatak üst baş temizlemektense fazla para vermeyi yeğlerim. Aylardır eski seri kullanıyorum son 10 günde 3 kere falan sızdırdı ilk defa. Yeniden memnun olan da var olmayan da sızdırma durumu nasıl bezimiz bitti kararsızım hangisini alsam
hunilimomy Mamaaaaa yani gariptir ama ben yeni halinden çok cok daha memnunum ıslaklığı göstergesi cok bise ifade etmiyor benim için sizdirma önemli çünkü aksam saat 9 gibi takip sabah sekizde değiştiriyorum 14 aylik sabaha kadar bi biberona yakin su içer daha sizdirma yaşamadım
Mamaaaaa zeyneperdag Yine Molfix eski seri alacağım eğer yeni seri sızdırıyorsa 😔 başka bilmiyorum ilk zaman sleepy denemiştim çok sızdırdı Yenidoğan zamanı, Prima denedim sızdırmıyor ama sevmedim, en iyi Molfix oldu baya süre kullandık
Mamaaaaa Molfix dışında sızdırmayan öneriniz varsa yazabilirsiniz Prima demeyin çok kez denedim primayı sevemedim bir türlü
KaynanaYiyen Mamaaaaa ben goon kullanıyorum. Kızım 14 aylık. 10 aydır kullanma sürecinde 5 kez sızdırmıştır. O da üstünde zıplarsa çok çiş yapmışsa. 😂😂
zeyneperdag Mamaaaaa bnde molfıx kullanıyom yenı serı yan yatırdıgımda vucudunu usten sızdırıyo bızde bel tarafından ana eskı serı bulmakta zor yeryerde yok
Mamaaaaa hunilimomy Ya gerçekten mi benimde akşam 7den sabah 7ye gibi düşünebiliriz. Çok korkuyorum bu sefer cocugu uykusundan edip üst baş değiştirmem zorunda kalıcam diye. Küçük bir paket alıp denesem mi acaba
sonbezbukucu yeni seri gelmiş mi? şöyle bende çok okudum sızdırıyor diye 1,5 aydır kullanıyorum yeni seriyi .gece 1 kere sızdırdı ondada kızım normalden fazla idrarını yapmış ona bağladım. gece bez değiştiriyor musunuz?
Mamaaaaa sonbezbukucu gece hiç bez değiştirmem yaklaşık 12 saat kadar, gece bebeğiniz beslenir mi su içer mi?
Mamaaaaa kayra_mom kaç aylık kaç numara kullaniyorsunuz şuan zaten 5 numara 6 numara da çok butuk olur gibi geldi
Usnac1995 Mamaaaaa ben 14 aydır molfix kullanıyorum aşırı memnunum şimdi yenisini sipariş ettim 100 lü aldım daha uyguna geliyordu az paketlerden. Deniycem bakalım inşallah memnun kalırım. Fiyat olarak baya iyi oluyor indirimde.
Pusat2022 Mamaaaaa baslarda herkes kötü yorum yapınca korkarak bağladım oğluma ama baya hosuma gitti benim kakasını bile taşırmadı kalıp yine geniş kalıp çiş göstergesi yok sadece önceki haliyle oğlumun bacakları lastik izi oluyodu hep 4 numaradan 5e geçmeyi düşündüm bu halinde o da olmadı sükür
sonbezbukucu Mamaaaaa 2 kere emziriyorum. bence siz gece 1 kere bez değiştirmeye çalışın 12 saat uzun bir süre bezin sızdırması bana normal geldi. diğerine göre ince çünkü çekim alanı daha az gibi bir mantık yürütüyorum