zeyneperdag Dogumdan sonra ılk adetı ne zaman oldunuzbn dogum kontrol hağı kullanıyorum 1ay 30gun once dogum yaptım bugun adet olmusum nırmal mı bu kadar erken olması
Uraztos zeyneperdag emzirdiğim için doktorum hap kullanma eşin korunsun sütün etkilenir tadı değişir demişti, sizde böyle bir problem oldu mu? 4 aylık bebeğim hala regl olmadım bu arada 😊
balkizannesii zeyneperdag doğumdan sonra 49. Gün de adet oldum bende çok erken oldum ama normaldir herhalde bakalım bu ay zamanında olacak mı yoksa düzensiz mi ilerleyecek bende emziriyorum
Anneoldumm_ zeyneperdag evet normal erken olman da normal geç olması da ben 6 buçuk aylıkken oldum çevremde çok duydum hemen adet olanı bana niye hala adet olmadın deyip duruyorlardı
zeyneperdag Uraztos scıkcası bılemıyom sutum az gelıyodu bestlak damla kullandım cogaldı bugunlerde bebegım baya ıstshlı hata degıse emmeez degıl mı
Cekiyorum_Gulumse zeyneperdag ilk bebgimde 40im çıktıktan sonra olmuştun hemen. Şimdi 2. Bebeğim doğdu 4 aylık olduk gelen giden yok 🤭 olması da olmamasına normal. Yalnız 40iniz çıktıktan sonra kadın dogumcunuza muayene gitmeniz gerekiyor..
Gulsen50 zeyneperdag tüplerimi baglattim çok kanama olmadı doğumdan sonra ama kırkım çıktı bir hafta sonra bebek bezi kullanmak zorunda kaldım
Butunisimleralinmis Ayda oldum çevremde çoğunluk 1 sene falan olmuyor ne güzel ben 2. Ayda oldum ve hiç özlememişim 😂